ФортисимоИзключителен интерес към ГАЛФ 2

Е-мейл Печат ПДФ

Изключителен интерес към ГАЛФ 2Още преди началото на второто издание на Градската аматьорска лига по футбол организаторите от „Форте” радио отчитат изключителен интерес към първенството. След изтичането на последния срок за регистрация вчера стана ясно, че за участие в ГАЛФ 2 са се записали 34 отбора.

Небивалият интерес към нашата аматьорска лига ще доведе до известни изменения на формата, но това ще се реши от предстоящото събрание на капитаните на отборите, което ще се проведе на 19-ти март от 10 часа в офиса на „Форте” радио”, коментира за fortisimo.eu управителят на медията Иван Капралов.

Вече е ясно, че в предстоящото второ издание ще видим голяма част от героите на ГАЛФ през миналата година. Дисциплинираният и много мотивиран тим на „Стража махала”, техничарите от „Дрийм тим” и младите бегачи от „Олимпико”. В ГАЛФ 2 отново ще имаме удоволствието да се забавляваме със спадовете и възходите на „Механа Тракия”, да очакваме проявите на „Скрита сила” и да следим построението на играта на „Стройко”. В ГАЛФ 2 няма да участва отборът на „Царството” – шампионите от първото издание на лигата, което безспорно повишава апетита за победа на вече познатите участници. Този път отборът на феновете на ЦСКА – „Червената машина” ще излезе в друг формат, но за участие са се записали организираните левскари под името „Сини бригади”.  В градската аматьорска лига по футбол се включва и отбор на „Община Хитрино”, както и „Ботев” от село Каменяк. Силите ще си премерят и състезателите от наскоро регистрирания Клуб на хората с увреден слух от Шумен.

Аматьорите отново проявиха талант и находчивост при избора на име. Някои са подходили географско-исторически. Класици в тази посока са „Стража махала”, а сега към тях прибавяме тимовете с имена „Траки”, „Войводите”, „Шумен 2011”, „Боян Бостана”, ФК „Кьошковете” и „Кафе РУСО”. Особено симпатични са тези, които подхождат с чувство за хумор и самоирония. В ГАЛФ 2 за такива се считат тимовете с имена: „Бирените шкембенца”, „Турист”, „Файтър”, ФК „Гърмеж”, „Вендета”, „Макаров”, „Маринов 69”, „Академик”, „Галакси”, „Гамбино”, „Свраки” и „Арсенале”. Находчивостта при избора на име за отбор в аматьорската футболна лига понякога е и трудно разбираем. Тази година в класацията са отбори, като „It Crowd”, „Red Bull”, „Regazzi de Shumen”, „Shumen racing club” и „Esdeko”.

„Тази година и ние сформирахме отбор, който ще играе с екипа на „TORNADO”, получен като награда за най-активен в интернет отбор от миналото издание на ГАЛФ”, разкрива Иван Капралов, представяйки отбора на „Форте”.

Двубоите от ГАЛФ 2 отново са част от официалния календар на БФС и ще се играят на терените на Комплекс „Шампион” в Шумен. Официален медиен партньор на Градската аматьорска лига по футбол е fortisimo.eu. В специалната секция ГАЛФ 2 ще може да следите програмата на двубоите и развитието на самата надпревара.

Екип на fortisimo.eu

 

3 коментара

 1. Г-н Капралов, направете така, че всичко да бъде по правилата. Само, че като гледам уж е градска лига ,а записвате и селски отбори. Те да играят в селските групи. Друго, миналага година имаше играещи с бутони, нередовни играчи и несериозни отбори. Нека има някаква гаранция ,че този сезон ще сме на по-високо ниво.Подберете уважавани и честни съдии, а не смешници които пречат на играта. И нека най-добрите победят .
 2. Според мен всичко трябва да е в името на спорта и забавлението.Толкова години до сега никои не помисли за аматьорския футбол.Миналото издание бях вратар на шампионите от Царството,а този сезон ще бъда голям фен на човека потрудил се да организира това забавление а именно Иван Капралов!Благодарим ти че все пак някои мисли за спорта!
 3. г-н Капралов конференцията не беше в почивните дни а в работен ден и не всички успяха да отидат нещо организацията ви доста куца на всеки турнир на който сме участвали до сега ако конференцията е през работен ден се правеше след работно време незнам кой умник е измислил тази дата и този час все пак има и хора който не могат да избягат от работа в 10 часа

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Изключителен интерес към ГАЛФ 2

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414