Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


"Събуди се и се разтърси!", казва Свами Джотирмая

Е-мейл Печат ПДФ

Националното турне „Събуди се и се разтърси“ ще мине през цяла България. Шумен ще посрещне така нашумелия у нас индиец Свами Джотирмая на 25 март от 18:30 часа в зала „Форум” на хотел Шумен.

Той ще ръководи тридневния курс „Събуди се, разтърси се” – петък, събота и неделя, който включва йога, мъдрост, медитация, музика и забавление. Само в 3 занятия по 2 часа участниците в курса научават практични техники за зареждане с енергия и справяне със стреса и завършват обучението изпълнени с ентусиазъм, по-спокойни и с по-ясен ум.

Водещият учител Свами Джотирмая доби популярност в България, когато през изминалите му 3 посещения в България през 2010 през неговите курсове преминаха близо 1000 души и той участва в предаването “На кафе с Гала” по Нова ТВ и “Денят е прекрасен” по бТВ. С неговото завръщане интересът е още по голям. Турнето в България предшества организацията на Световния фестивал на културата, който ще се проведе на олимпийския стадион в Берлин на 2 и 3 юли 2011 г.

По-голяма информация за събитието очаквайте в следващите броеве на fortisimo.eu

Безплатни двучасови уроци със Свами Джотирмая в Североизточна България
Търговище, 26 Март, събота 18:00 – 20:00, 0899 808 149
Добрич, 27 Март, Неделя 18:00 – 20:00, 0897 845 874
Русе, 25 Март Петък 6:30 – 8:30, 0896 060 394

Световният фестивал на културата е посветен на 30-ата годишнина на Международна фондация „Изкуството да живееш”. Това уникално събитие ще събере на едно място над 70 000 участници от повече от 150 страни, които ще отнесат със себе си вкъщи уникални гледки, звуци и вкусове, и ще се насладят на главозамайващото многообразие на световните континенти, събрано на едно място.

Голямото празненство на Олимпийския стадион в Берлин и Световните павилиони ще бъдат своебразна демонстрация на красотата на всички световни култури чрез танци, музика, храна, литература и конференции. Фестивалът ще уважи нормите и ценностите на различни култури, докато се празнува хармонията в многообразието.

Световните павилиони на Световния фестивал на културата ще бъдат елегантно ситуирани в зелените площи около стадиона. В тези четири павилиона ще бъде изложено културното наследство на световните континенти, позволявайки на участниците да се докоснат до типичните храни, танци, литература и музика на Африка, Азия-Океания, Европа и Америка (Северна и Южна).

Висши държавни представители, бизнес лидери, академици, ръководители на неправителствени организации, религиозни и духовни лидери, миротворци и известни личности от цял свят ще обменят визии и ще разпространят послание за мир, единство и хармония в многообразието.
Световните павилиони също така ще бъдат домакини на ексклузивния Фестивал на вегетарианската храна, позволявайки на посетителите да се докоснат до кухнята на всички континенти. Световния фестивал на културата ще позволи на участниците да надникнат в огромното културно наследство на Индия, родината на йога. Около 5000 гости от Индия, в това число артисти и изтъкнати делегати от публичния и частния сектор се очаква да дойдат в Берлин.

Световния фестивал на културата ще даде възможност на участниците да преживеят модерният начин за подобряване на физическото и душевно здраве. Грандиозният завършек на събитието ще се състои от концерт с участието на 30 пиана и 2000 китаристи.

 

2 коментара

  1. Това е прекрасно!! Прекрасно за цяла България и за целия свят!
  2. Невероятна усмивка, обаятелно и чаровно присъствие и излъчване ;))

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично "Събуди се и се разтърси!", казва Свами Джотирмая

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414