ФортисимоКолата или внучката?

Е-мейл Печат ПДФ

Колата или внучката?Помните онази детска игрушка, която завършваше със заплашителната реплика: „Парите или живота?”. По същия начин изглежда разработката на жълтата преса на новината от седмицата, при която автокрадци откраднаха луксозен автомобил в столицата, а на задната му седалка се оказа внучката на министъра на културата Вежди Рашидов.

С извинение към страховете на родителите на момичето, тази иначе смешна случка очаквано предизвика голям отзвук. Толкова голям, че мнозина се питаха как ли ще бъде отразена в чуждестранната преса. Ние се концентрираме само около жълтите вестници и с изненада откриваме, че поне според тях работата не е случайна, а изглежда по-дебела.

Вежди млъкни, или внучките ти умират!” пише на първата си страница „ШОУ”. Темата е разработена на цели две страници, а идеята е че случилото се е предупреждение от страна на мафията. Както пише „ШОУ” – „Наглите отмъщават с отвличания на децата на големците”.

Колата или внучката?

Авторството на престъплението от страна на хора близки до бандата на „Наглите” се потвърждава и от „Уикенд”. Също като чело на броя изданието посочва: „Внучката на Вежди отвлечена от „Наглите”. Тук научаваме, че става дума за извършител с прякора „Синигера”. „Уикенд” твърди, че откраднатият мерцедес с внучката на Рашидов „е добре планиран ход на организираната престъпност срещу правителството и по-конкретно срещу МВР шефа Цветан Цветанов”. Нещо повече, това което ни изглеждаше като глупав инцидент – тук вече е представено като обединение на бандите на „Факирите” и „Наглите” срещу вътрешния министър Цветанов.

Колата или внучката?

Пред „ШОУ” Вежди Рашидов споделя, че е шокиран. Ние специално абсолютно му вярваме. Вярваме му и когато още същия дени искрено благодари на колегата си Цветанов за щастливата развръзка на случая. Не е така с колегите от „Галерия” обаче, които поставиха ироничното заглавие: „Рашидов благодари на Цецо, че отвлякоха внучката му”. „МВР си направи самореклама, без да е свършило нищо” пише в статията Явор Дачков и напомня, че са отминали три седмици от взрива пред редакцията на вестника, а полицията все още няма смислена версия по въпроса.

За глупави инциденти с крадени автомобили става дума и в друга новина от седмицата. Бившият заместник-министър на външните работи Феим Чаушев бе заловен в момент на предаване на откуп от страна на турски бизнесмен на когото свили колата в София. „Уикенд” намира това за достатъчен повод да ни разкрие и други слабости на и без това печално известния бивш зам.-министър. Според вестника Чаушев дори „е по-голям любител на плътските удоволствия, отколкото на далаверата”. „Уикенд” твърди, че този не особено симпатичен мъж е „преспал със Соня Васи и с чалга дивата Ивена”.

Fortisimo.eu – 07-13.03.2011 г. (снимки: dnesplus.bg, today.bg и briz15.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Колата или внучката?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414