Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Шуменско с нова опаковка

Е-мейл Печат ПДФ

Шуменско с нова опаковка В отговор на големия интерес на българите към бирата в ПЕТ бутилки, Карлсберг България пуска на пазара в средата на март нова ПЕТ опаковка на Шуменско Светло от 0.5 л. Решението е продиктувано от все по-силното търсене на този тип продукти у нас.

Компанията разработи специална ПЕТ бутилка с класическия размер от 500 мл за Шуменско светло, предназначена за еднократна употреба. Основните й предимства са запазване качеството на бирата и липсата на амбалаж. Дизайнът на бутилката е вдъхновен от традиционната бутилка на Шуменско 360 мл. Новата бутилка ще се продава в мултипак от 6 бутилки на препоръчителна цена от 5.99 лв.

Шуменско с нова опаковка

Условията на криза през изминалата година наложиха още по-силна преориентация на консумацията от студен (в заведения, извън дома) към топъл пазар и делът на магазините достигна 72% от обема на бирения пазар. Продажбите на компанията през изминалата година са най-високи именно в каналите за консумация вкъщи и дават основния принос за развитието на бирената категория като цяло.

Шуменско с нова опаковка

Нашите продажби през изминалата година са най-високи именно в каналите за домашна консумация, а пускането на новата опаковка на Шуменско Светло ще даде адекватен отговор на новите предпочитания на пазара”, каза Александър Грънчаров, Изпълнителен директор на Карлсберг България. Той допълни, че компанията остава вярна на това да е сред най-иновативните в бранша, следвайки желанията на своите потребители.

Шуменско с нова опаковка

В духа на засилената консумация на пиво у дома през февруари стартира и новата рекламна кампания на Шуменско - „Шуменско – социалната мрежа на България от 1882 г.” Тя е шеговито намигане към така популярните в последните години интернет социални мрежи. С нея Шуменско иска да напомни, че вече повече от век българите се „виждат на по бира” и че нищо не може да замени традиционните поводи за среща с приятели у дома или навън. Очаква се към края на март да стартира и излъчването на нестандартен ТВ клип в ретро стил.

Карлсберг България е най-бързо развиващата се бирена компания у нас през последните седем години. Тя постигна близо 30% пазарен дял за 2010 година и ръст от 4% в сравнение  с предходната 2009, на фона на общ спад на потреблението в бранша.

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Шуменско с нова опаковка

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414