ФортисимоПуканките пак са пресолени

Е-мейл Печат ПДФ

Пуканките пак са пресолениВярно, че се знаехте още от университета. Ех, този Facebook, върши чудеса с депресиите. Тъкмо се беше потопила в една от хитовите им форми и хоп-ето Го! Ограниченията за знаците в чата не ти позволяват да изразиш всичките си суперлативи по негов адрес.

На мен ми се доспива, но и утре е ден... Да, да, много е умен. Уф, как умен, та той е ерудит в областта си. Гледах го по телевизията, разбира се. Да, хареса ми много. Не съм наясно с темите, които анализираше, но вратовръзката му беше страхотна. Ура! Имаме участник, който ще ходи на среща след по-малко от едномесечно будуване в Скайп и в Социалната мрежа.

Среща на живо, с покана за обяд и опция за вечеря. На това му се казва знак от Онази, дето все ти натрапва неудачници, откровени кариеристи или жалки лъжци. Ама какво съвпадение – и двамата в командировка по едно и също време. Да, в София все се разминавате, но ето: още по-добре се получи. Най-после. И аз се радвам за теб. Не, не си дебела, да – боядисай си корените и не-няма нужда да ходиш на солариум, а и месечните разчети не позволяват такива екстри. Жалко, че не е сложил 389 снимки като теб в профила си, но ще го разгледаш подробно като се видите, а и нали го гледа по телевизията и ти харесва още?! Толкова е внимателен, ето, през юни за този семинар нямаше как да знаеш. Подавай документите, не се размотавай за последния срок.

Какво, по дяволите, е екологично разрешение за инвестиционни намерения – еднофамилна къща на съсобствениците Той и Тя с неговата фамилия? Ха, ама нали не беше женен... Ааа, не ти е казал, че се е оженил, а ти си си мислела, че още продължава да носи прякора „Леденият”. Я, виж... намерило се е някое „слънчице”, явно. Не е и майка му, да, лека й пръст на жената... А, имала си слънчева усмивка ли... ха-ха-ха... Да може да те види в момента-Ейяфятлайокутл-чинище. Цукербърг е виновен за всичко.

В този проклет Фейс трябва да те регистрират след като подадеш нотариално заверена декларация за семейно положение и одобрение от домоуправителя на входа. Не си отлагай командировката (то пък и да можеше ти да го решаваш). Отиди, свърши си работата и...какво пък, може да изядеш една салата на обяда.

Междувременно, порови още в Google и може да попаднеш и на къщата им на морето. It’s a joke. Ще се пробвам вместо теб да прегледам бракоразводните дела в съдебния регистър за последната година. Може пък да са се скарали за тапетите в трапезарията, но да не е минала делбата на имотите. Не ти ли се гледа филма: „Обичам теб, но съм с нея”?! Права си, и на мен ми е писнал... яли сме пуканки на него и са много солени. Тогава да напишем солидарни статуси: „Солените пуканки имат висока степен на пристрастяване – не започвайте!”.

За fortisimo.eu – Маги

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Пуканките пак са пресолени

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414