ФортисимоМъжете искат секс и храна

Е-мейл Печат ПДФ

Преди години всичко беше лесно. Знаеш какво искат мъжете и знаеш какво можеш да очакваш от тях. Мъжете искат секс и храна, а в замяна предлагат рамо и половинчата подкрепа. Взаимна симулация, водеща до псевдо щастие, което устройва и двамата. Преди години всичко беше лесно. Знаеш какво искат мъжете и знаеш какво можеш да очакваш от тях. Мъжете искат секс и храна, а в замяна предлагат рамо и половинчата подкрепа. Взаимна симулация, водеща до псевдо щастие, което устройва и двамата.

Никой не иска да е сам, нали така?

С времето нещата почнаха да се променят. Размиха се исканията на мъжете. Започнаха да стават чувствителни. Сексът не им беше толкова нужен. “Нещата са сложни” беше запазена марка за жените. Да, ама, не. Сега освен да сготвиш, да носиш бельо от 100 лв., ще ти трябва и магистърска степен по мъжка психология, постоянно обновяващ се женско-мъжки речник, каса бира и мнооого време, в което да изслушваш страдащия до теб мъж.

И не забравяй – мъжът има нужда от свобода. Оставяй го на мира всеки път когато поиска да е с приятелите си, да е с майка си, да излезе по женски с колежките. Бухахахах. А кой ти каза, че жените нямат нужда от свобода? Че примират от удоволствие перейки чорапите ти с една ръка и бършейки пода с другата? Бъди секс-богиня в три стъпки и прави като мусаката на мама! Айде, да те видя сега.

Мъжете не знаят какво искат. Ще приемат всичко, което им дадеш. Ама не им го давай направо. Бъди ловеца, който разрешава да го уловят. Нова схема. Нова магистърска степен по мъжка психология, но за напреднали.

И докато допълнително сами си усложняваме живота и отношенията, забравяме, че единственото, което всъщност искаме, е да не остареем сами.

За fortisimo.eu – Илияна Кирова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Мъжете искат секс и храна

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414