ФортисимоПорното в Калифорния – само с презервативи

Е-мейл Печат ПДФ

Здравните институции в Калифорния започват да налагат контрол над порноиндустрията в града на Ангелите. Всички актьори във филми за възрастни трябва да използват кондоми. Законът ще бъде представен подробно през юни. Здравните институции в Калифорния започват да налагат контрол над порноиндустрията в града на Ангелите. Всички актьори във филми за възрастни трябва да използват кондоми. Законът ще бъде представен подробно през юни.

Неговото въвеждане обаче бе продиктувано от медийния скандал около 24-годишния Дерик Бъртс, който през октомври миналата година бе заразен със СПИН. Младежът е участвал в порноленти и твърди, че така си е лепнал болестта. След инцидента той започна да пропагандира тезата, че секс работниците трябва задължително да използват презервативи.

24-годишният Дерик Бъртс

В момента повечето актьори се тестват периодично за болести, които са предавани по полов път. Повечето студии използват предпазни средства в своите филми, но пазарът за така наречените “bareback” заглавия (без презервативи) е доста по-голям.

Здравните институции в щата обаче отбелязват, че порно актьорите са десет пъти по-застрашени от половите инфекции отколкото техните зрители.

Порното в Калифорния – само с презервативи

В периода 2004 – 2010 г. до медиите са достигали информации за над 25 заразени със СПИН актьори. Според властите въвеждането на закон, задължаващ използването на презервативи, ще защити трудещите се хора на работните им места. Но пък ще намали интереса към продукцията, дошла от Калифорния.

Порното в Калифорния – само с презервативи

Така големите студия ще са принудени да снимат извън щата или на стария континент. Дали и Европейският съюз ще стигне до заключението, че презервативите са задължителни – стане ли въпрос за професионален секс?

За fortisimo.eu – Симо (снимки: cbsnews.com, biskvitka.net, probvai.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Порното в Калифорния – само с презервативи

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414