Фортисимо



Лесно нема

Е-мейл Печат ПДФ

Замислих се за това какво искат мъжете... (Мъжете искат секс и храна) и жените също... Ние, живите искаме всичко, така смятам аз. Не само го искаме, имаме нужда от това - хляб, секс, свобода, нежност, ласка...Замислих се за това какво искат мъжете... Мъжете искат секс и храна и жените също... Ние, живите искаме всичко, така смятам аз. Не само го искаме, имаме нужда от това - хляб, секс, свобода, нежност, ласка...

Първо трябва да сме възпитани, че това всеки има право да го иска и да го получи, а и да има куража да си го потърси.

Не съм сигурна, че преди години всичко беше лесно. За отношенията мъже-жени става въпрос. Тези отношения никога не са били лесни. Нито преди, нито сега. Кой ги усложнява е друг въпрос. Май всички. Като се поразходиш и поразровиш в нета ще откриеш цели трактати за  адамо-евините отношения, от сложни по-сложни. Ще прочетеш, че мъжете не знаят какво искат, че жените са твърде феминизирани и вече много искат.  Че мъжете са на изчезване, че жените заприличват на мъже... Че на едните едно им пречи, на другите друго...

Светът се развива, но дали се развиват хората? Някои са останали във времето, в което са живели техните прадеди, други пък стремглаво бягат напред в бъдещето.

Едно е истина според мен, животът се променя. Става по-неспокоен, изнервен, объркан, несигурен. Защо хората да са други? Те нали са от този свят. Вероятно има достатъчно задоволителна логика за всичко, което става с нас и около нас, няма как да я разгадаем.

Отношенията мъж – жена са толкова индивидуални, колкото и хората по земята. Нищо че на пръв поглед си приличат. Някои дори ги обособяват в групи: по външни и вътрешни качества, по отношения към живота или към противоположния пол.

Аз пък вярвам в това – за всеки човек на земята има друг. Единствен, подходящ, който най-точно му пасва. Въпрос на късмет е дали ще го открие, докато е тук и живее, или това ще се отложи за следващия живот. Дори да се срещнат двете подходящи половинки, лесно нема. Любовта е като всяко друго нещо. Идва, случва ти се, но оттам нататък тренировки, усилия, всекидневен труд. Защото ако спреш – проблемите веднага идват. Отношенията ни са като цветята, искат грижи. Иначе умират. И няма мъжка и женска работа тук, всички трябва да се грижат.

Простичко е. Ако едната страна спре да полива, да гали, да обича и да се радва, другата каквото и да прави вече няма да е същото. Хубаво би било ;) и мъжете и жените да не забравяме, че нищо не ни се полага, нищо не идва даром, само защото сме живи. Или само защото сме високи, или само защото сме красиви, или само защото сме силни... или хитри.

Подаръкът е само това, че сме се родили. За останалото нека се погрижим сами – и тези в панталоните, и тези с високите токчета ;)

За fortisimo.eu – Форти (снимка: newscientist.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Сексът и градът

    Популярно от Сексът и градът

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Сексът, градът и още нещо

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414