Фортисимо



Официалната топка на ГАЛФ 2 в бяло и синьо

Е-мейл Печат ПДФ

Организаторите на ГАЛФ 2 от „Форте” радио официално представиха топките, с които ще се изиграят мачовете от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол. Организаторите на ГАЛФ 2 от „Форте” радио официално представиха топките, с които ще се изиграят мачовете от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол.

Отново е предпочетен модел с размери петици на известния немски концерн за спортна екипировка Адидас. Става дума за модела „The Star”, който е и официалната топка на тазгодишното издание на Шампионската лига.

Организаторите на ГАЛФ 2 от „Форте” радио официално представиха топките, с които ще се изиграят мачовете от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол.

Така официалната топка на ГАЛФ 2 ще е бяла със сини звезди. Съвсем според традициите на Градската аматьорска лига по футбол и тази година топките са осигурени с любезната подкрепа на собственика на верига хранителни магазини, част от мрежата на СВА,  Юрий Трънчев.

Организаторите на ГАЛФ 2 от „Форте” радио официално представиха топките, с които ще се изиграят мачовете от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол.

СВА и тази година ще увеличи комфорта на играчите в лигата като вече предостави един палет с минерална вода. Предходната седмица fortisimo.eu, което отново е официален медиен партньор на надпреварата, публикува състава на осемте групи в лигата и официалната програма на срещите. Изглежда вече всичко е готово за старта на второто издание на ГАЛФ.

Организаторите на ГАЛФ 2 от „Форте” радио официално представиха топките, с които ще се изиграят мачовете от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол.

От „Форте” радио обявиха, че канят всички любители на футбола на 2 април от 10,00 в Комплекс „Шампион” за официалното откриване на ГАЛФ 2. В рамките на час ще се проведе стегната, но емоционална церемония, представяща героите в лигата.

Поздрав към аматьорите ще отправят и шуменските мажоретки.

Веднага след церемонията, от 11,00 часа, стартират и първите два мача от лигата. Честта да открият първенството се пада на вицешампионите от предходното издание „Стража махала”, които ще посрещнат ФК „Кьошковете”. На съседния терен „Олимпико” ще се изправи срещу отбора на „Дяволите от Севера”.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Още от Това е лично

    You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Официалната топка на ГАЛФ 2 в бяло и синьо

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414