ФортисимоСтарата вражда ръжда не хваща!

Е-мейл Печат ПДФ

Старата вражда ръжда не хваща!Старата вражда ръжда не хваща!” Тази префасонирана българска поговорка използва „ШОУ”, за да започне материала си за взаимната омраза, която е обхванала българските звезди.

От „ШОУ” научаваме, че младите актриси Елен Колева и Вили Марковска превърнали коридорите на БТВ в истинско бойно поле. Там едната води кулинарно шоу, а другата играе в започналия наскоро пореден български сериал.

Старата вражда ръжда не хваща!От материала разбираме, че Калин Врачански силно завиждал на Асен Блатечки, който обрал цялата зрителска любов в последните серии на „Стъклен дом”. За конфликт между тези български звезди се говори отдавна. Ние си позволяваме поне в този смисъл да се усъмним след последните изказвания на Блатечки по адрес на колегата си.

Впрочем в тази връзка ни направи впечатление и текста в „Галерия”, който ни информира, че двамата ще застанат един срещу друг и на театралната сцена. Не, не – няма да се бият. Ще играят заедно в „За мишките и хората” на Стайнбек в представление, което всъщност е и режисьорският дебют на Блатечки.

„Ученикът на Стефан Данаилов е проявил страхотен комерсиален усет, канейки в постановката точно човека, с когото воюва в „Стъклен дом”. Вражда или реклама? С тези двамата нещата не са много ясни.

По-младите се карат за жени. Като Явор Бахаров и Сашо Кадиев в стъкления МОЛ.

Старата вражда ръжда не хваща!Или пък Валери Божинов и Ники Михайлов в националния отбор. Проблемът е че малкия Михайлов не усеща, че непремерените му медийни изказвания спрямо баджанака си Божинов дразнят и другите. „Уикенд” разкрива, че участието на Ники при Иван и Андрей ядосало почти всички футболисти в националния, но най-много Стилиян Петров и Мартин Петров. „Подобна простотия никога не се е случвала”, заявил Стенли и отново се замислил за напускане – по примера на Димитър Бербатов.

Старата вражда ръжда не хваща!Правилното решение е от националния да бъдат отстранени и двамата”, мъдро заключава Мартин Петров и също се замисля за ранна пенсия с екипа на „лъвовете”.

Враждата мори или изгражда образите на Златките, Светлана Василева (известна като Гонзовица), Николета Лозанова, фолкаджийките Преслава, Галена, Десислава и Азис.

Състоянието на вражда не е основа за съзидателна дейност. Българските звезди обаче, реално не създават нищо. Те са звезди благодарение на старата вражда, която никога не хваща ръжда.

За fortisimo.eu – 21-27.03.2011 г. (снимка: kliuki.bg, dobrinite-news.com и tefterche.org)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Старата вражда ръжда не хваща!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414