ФортисимоЖената Чудо идва!

Е-мейл Печат ПДФ

Жената Чудо идва!Да, да, Жената Чудо е реална. Тя не е само анимационен герой от комиксите. Това е Жената. Че и Чудо. Красива, атлетична, с хубав костюм по перфектното й тяло.

Тя е много привлекателна, не говори излишно. Даже почти не обелва дума, освен ако не я питаш нещо важно. Всъщност чете мислите ти, за да не се налага да се хабиш излишно в приказки. И без друго си прекалено изморен от гледане на мачове и порно.

Сексът с нея е върхът! Докато е на челна стойка за твое удоволствие, ти чете Шекспир. В оригинал. Понякога вика сестра си, братовчедка си или своя приятелка, за да те разнообрази в леглото. За нея е просто чест да е част от вълнуващия ти живот.

Сутрин се измъква тихо, мята палачинки и замесва два козунака. Защото ги обичаш. Междувременно премита къщата, сменя гумите на колата с летни, изчопля старата винетка. Свършила е тъкмо навреме, за да простре третата пералня и да изглади ризите ти. Кафето е готово преди да отвориш мързеливо очички. Можеш да хапнеш палачинки и да поиграеш на компютъра. Жената Чудо гледа в захлас как играеш като обезумяло осемгодишно дете и пляска жизнерадостно с ръце на ключови места.

След това дори си на кеф да говориш с нея. Разказваш й последните тъпи вицове, които си чул от Жоро. Тя спира за кратко да пребоядисва стаята (това бяло така ти е омръзнало…) и изслушва задълбочено. После дълго се търкаля по земята от смях. Имаш страхотно чувство за хумор! Щастлив си.

Жената Чудо е независима жена. Затова живее в собствен апартамент. Да не те притеснява, докато блажено се излежаваш на дивана си. Минава през къщата на майка ти. Да пусне една прахосмукачка, да оправи ел. инсталацията (все изгаря бушонът на кухнята…) и да мине бърз курс по правене на мусака. Все не може да се научи.

Следобеда набързо идва до вас, докато дремваш и изпича замесените от сутринта козунаци. Събужда те със свирка и ти поднася прясно изцеден портокалов сок с козунаците. Междувременно ти прави и шопска салата и изтърква банята. Харесва ти да е чистичко. Налива ти ракия и се обажда на приятелите ти да дойдат. Днес е мъжка вечер. Жената Чудо бърше праха с едната си ръка, с другата бели картофки, че много ги обичаш пържени, а с крак кърпи късметлийските ти чорапи за утрешния мач с момчетата.

Тръгва си доволна да преспи у тях. Много е внимателна. Няма да те потърси, докато ти не поискаш. Все пак тя чете мисли! Гледаш грациозното й тяло да излиза от стаята. Хубавка е. Стегнато дупе и винаги добре епилирани поклащащи се апетитни бедра. Радваш се, че няма да забележи жадните погледи на останалите мъже. Та тя си има мъж като теб, чиито керемиди често имат нужда от пренареждане, има нова рецепта за учене, а и е останала една трета от Кама сутра за наизустяване. Колко хубаво, че се е записала на онзи акробатичен курс заради теб.

Да. Жената Чудо не съществува само в комиксите. Тя живее и в болното въображение на повечето мъже.

За fortisimo.eu – Илияна Кирова (снимката с Меган: filmschoolrejects.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414