ФортисимоДа поговорим за размери

Е-мейл Печат ПДФ

Да поговорим за размериВсеизвестен факт е, че ние, мъжете сме много чувствителни на тема размери. Въпросът „Колко ти е голям?” ще смути почти всеки мачо. Дори и да имаш с какво да се похвалиш, все ти се струва, че няколко сантиметра отгоре няма да навредят.

И защото все ни се иска да сме по-по-най – жените с право се оплакват, че сме интимни рибари. Преувеличаваме нон-стоп. За да е всичко точно и ясно, на пазара се предлагат Condometric – презервативи линийки.

Да поговорим за размери

Всяко едно развиване на гумичката води до разкриването на нов сантиметър. Страхотна идея, която струва по 10 долара за кутийка. Само не знам как стойностите варират спрямо разпъването на латекса. Мисля, че ще е в ущърб на реалността. И все пак в мрежата се натъкнах и на позитивни коментатори, които твърдят, че с линийка не можеш да следваш прецизно контура на половия орган и винаги губиш няколко сантиметри. Пък, видите ли, с Condometric можеш да се изфукаш с пълния си потенциал.

Да поговорим за размери

Доста рекламно ми звучи, затова ще приема идеята за презервативите линийки по-скоро като шега.

Ако обаче трябва да говорим сериозно за размери, то се налага да споменем сайта targetmap.com. Цветовете по географската карта показват колко надарени са народите по света. Не сме пропуснати и ние. Българите се оказваме малко над златната среда (15.2 в сантиметри). Да се похвалим – най-добре сложени сме на Балканския полуостров. В световен план ни водят само няколко държави в Африка, Южна Америка и (изненадващо) Унгария. Определено сме много по-добре от по-голямата част на света. Ураааа!

Да поговорим за размери

Иначе от сайта targetmap.com предупреждават, че се харчат повече пари за разработката и манипулации, уголемяващи мъжките членове и женските гърди, отколкото за разработване на лекове срещу жизненоважни болести като Алцхаймер. В един момент може да се окаже, че масово няма да помним колко добре сме изглеждали с тунингованите си полови органи в младостта…

Въпрос на приоритети!

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Да поговорим за размери

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414