ФортисимоГАЛФ стартира! Доведете децата!

Е-мейл Печат ПДФ

Второто издание на Градската аматьорска лига по футбол стартира утре. Както по-рано обявиха организаторите от „Форте” радио – серията спортни празници за почивните дни на шуменци ще бъде официално открита с церемония, насрочена за 10,00 часа в Комплекс „Шампион”.

Пред публиката ще бъдат представени всички 32 отбора, които още от първия ден ще се впуснат в напрегната надпревара за поредното издание на купата на аматьорите. Час преди церемонията тимовете ще се съберат за представяне на необходимите документи и за правенето на рекламни снимки. Във връзка с осигуряването на комфорта на участниците и публиката – организаторите обявиха, че в района на комплекса няма да бъдат допускани моторни превозни средства. Те помолиха гостите да се придвижват пеша или да паркират в околните улици.

Очаква се за празничното настроение в първия ден от ГАЛФ 2 да се погрижат мажоретките от спортен клуб „Ритмик” и професионалното озвучаване от екипа на „Шоуто на Грег” , което се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък в ефира на „Форте” радио.

„Идеята на ГАЛФ е не просто да доставим удоволствие на момчетата, обичащи футбола. Идеята е да създадем достатъчно атрактивни спортни празници, които дават възможност на семействата и приятелите да прекарват почивните си дни на открито с емоции, които само спорт на живо може да осигури,” коментира Иван Капралов – управител на „Форте” ЕООД.

Синоптиците прогнозират слънчев и топъл месец, което окуражава организаторите, че второто издание на ГАЛФ ще се превърне от най-голямото спортно събитие в града в серия от спортни празници в почивните дни на шуменци.

ГАЛФ стартира! Доведете децата си!

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ ГАЛФ стартира! Доведете децата!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414