ФортисимоПреврат! Поврат?

Е-мейл Печат ПДФ

Това са думите, които глухарчето разнася след прегледа на основните теми от жълтата преса през седмицата. Информацията и сюжетите в тях ни говорят, че живеем в преломни дни.

Нещата се променят… поне според специалистите на задкулисието и интригите.

Алексей Петров готви гангстерска война”, трещи от първата си страница „Уикенд”. Трактора вербувал армия от 50 мутри за изпълнение на плана си да превземе наркопазара, твърди изданието. Освен това превратаджийските действия между съдружниците в „Петрол” Денис Ершов и Митко Събев също са преплетени в големия сценарий на най-видния арестант. Не стига това, но и други съдружници си спретнаха публичен скандал през седмицата. Става дума за новите собственици на вестниците „24 часа”, „Труд” и „168 часа”.

Уикенд” с удоволствие разказва и този сюжет под заглавие – „Преврат в „24 часа” и „Труд”.

Усещането ни за прелом се задълбочава и от „ШОУ”. „Валентин Златев, Алексей Петров и Маджо замислят кабинет с Доган”, твърди в поредното си пророческо интервю за вестника журналистката Соня Колтуклиева. Откъде ги знае всичките тези неща? Направо ни побърква с широките си познания за тайните на политиката у нас.

Първата страница на „Галерия” пък говори за любовен и финансов прелом. Любовникът на вдовицата Мая Илиева обмислял да се прехвърли в спалнята на вдовицата Весела Кюлева. Това си е стабилен трансфер на варненския бизнесмен Николай Иванов, популярен повече като „Шванца”.

Иначе „Галерия” дава думата на адвоката на Октопода, за да ни осветли за тайните на Корпоративна банка. Няма новина, но е добре да се чете всичко за банката, която държи всички пари на държавните предприятия.

Преврат, прелом или естествена смърт се крие в трагичната смърт на шефа на федерацията по баскетбол Михаил Михов? Откъде да знаем. И жълтата преса не знае, но предполага версии. Примерно, според „Уикенд” „приятелят на Първанов” се е пропил от стрес и отказвал да си взима лекарствата.

Последното е много важно. Напоследък, струва ни се, много хора отказват да си пият лекарствата, а това е опасно за общественото здраве. Особено в тези преломни времена.

За fortisimo.eu – 28-03.04.2011 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Преврат! Поврат?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414