ФортисимоПояви се порно вариант на WikiLeaks

Е-мейл Печат ПДФ

Появи се порно вариант на WikiLeaksЖивотът на много от американските порно актьори е толкова публичен, че повечето от тях имат профили дори в Wikipedia.org. Такъв е примерът с Джена Джеймисън и Бри Олсън.

Но много от звездите във филмите за възрастни са използвали индустрията, само за да припечелят някои долар и вече имат нормален живот със семейство и кариера. Всички те са настръхнали покрай представянето на проекта PornwikiLeaks.

Сайтът е реплика на скандалния WikiLeaks. Но той няма да изкара на бял свят политически тайни, а самоличността на по-голямата част от секс актьорите в САЩ, Великобритания и Азия, работили след 1998 г. В огромния си процент те крият половите си ангажименти от приятели, роднини и работодатели.

В момента е представена информация за 15 хиляди участници в порнографски филми. Очаква се обаче обогатяването на базата с данни. Предполага се, че източник на скандалното съдържание е Фондът за медицинска застраховка на заетите в индустрията за възрастни. Тяхната задача е да следят здравния статус на участниците в актови сцени пред камерите.

Появи се порно вариант на WikiLeaks

Порно вариантът на WikiLeaks съществува в мрежата от няколко седмици, но придоби особена популярност в началото на април – след като бе забелязан от известния блогър Майк Саут. Той пише по теми, които засягат предимно индустрията за възрастни.

И въпреки че базата данни не предлага медицинска информация, тя осигурява достъп до телефонни номера, адреси, та дори и копия на личните карти на голите звезди. В определени случаи дори може да видите снимка на домовете им, направена чрез Google Maps.

Последствията от сайта ще бъдат катастрофални, предричат участници в порно индустрията. Миналият месец двама учители в САЩ бяха освободени от работа, заради това че като по-млади са участвали във филми, забранени за лица под 18-годишна възраст. Какво ще последва оттук насетне?!

PornwikiLeaks изглежда аматьорски сайт, който доста трудно се справя с големия трафик. Регистриран е в Холандия от член на “porn press”. В описанието пък е посочено, че целта на проекта е да направи индустрията по-прозрачна.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Появи се порно вариант на WikiLeaks

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414