Фортисимо



„Наръчник за абитуриенти” - бутиково списание за бутиков празник

Е-мейл Печат ПДФ

„Наръчник за абитуриенти” - бутиково списание за бутиков празникДаниела Пенева е сред най-верните приятели на fortisimo.eu. Тя често споделя с нас мисли, вълнения и нетипични истории. В последните месеци Дани е впрегнала творческия си потенциал в бутиков „Наръчник за абитуриенти”, който освен полезна информация, предлага на притежателите си и десетки награди.

Повече за проекта научете от самата авторка.

Фортисимо: Как се роди идеята за „Наръчник за абитуриенти”?

Даниела Пенева: Още като малка имах мечта да „правя списание”. Изрязвах интересни статии  и ги лепях в красиво декорирани тетрадки, които раздавах на приятелки и познати и дори „разпространявах безплатно”... по пощенските кутии. Идеята за „Наръчник за абитуриенти” беше като „продължение на мечтите от миналото”. Преди година сестра ми беше абитуриентка и аз се бях ангажирала като неин „бален агент”. Рових се за модели рокли из интернет, консултирах се с различни модни къщи, правех запитвания за цени и услуги... Информацията подреждах в папки, които тя разглеждаше и изказваше мнение. Почти денонощното стоене пред компютъра с тази цел беше увлекателно и след като приключих усетих, че „нещо ми липсваше”. Реших, че това е търсената идея, че това е което искам да правя. Първоначално ми хрумна да открия онлайн магазин за абитуриентски тоалети втора ръка, като същевременно предлагам и услугата „бален агент”. Една вечер обаче докато пишех поредната си Фейсбук бележка, озаглавена „Наръчник при раздяла” се роди и заглавието „НАРЪЧНИК ЗА АБИТУРИЕНТИ”. И веднага си казах: „Това е!”. Още същата нощ започнах работа по идеята за създаване на бутиково списание, отразяващо стъпка по стъпка подготовката за абитуриентския бал.

Фортисимо: С какво „Наръчник за абитуриенти” е по-специален от предлаганите четива в търговската мрежа?

Даниела Пенева:Наръчник за абитуриенти” е бутиково списание. С ръчно изработени корици, отличаващи се с майсторско изпълнение и уникалност. Те са дело на бургазлийката Мария Янева, която е собственик на арт ателие за декорации, аранжировки и подаръци – “Exodesign”. Всеки брой е различен като визия. Състои се от 98 страници, в които ясно и точно са обяснени основните стъпки, водещи ни към перфектна визия за празничната нощ. Четивото отговаря на някой от най-задаваните въпроси: Как да изваем фигура и свалим излишните килограми; Как да се сдобием с перфектен здравословен шоколадов загар; Как да се погрижим за косата си; Как да подберем тоалет/костюм; От къде можем да си поръчаме обувки по наш дизайн и в тон  с тоалета; Как варират различните процедури за красота, прически, грим; Каква козметика да използваме и прочие. Освен с полезна информация „Наръчник за абитуриенти” е и богат на награди. Наши рекламодатели от различни краища на България са осигурили следните награди – абитуриентска рокля, ваучер за намаление на втора рокля по избор, карта за фитнес, карта за солариум, класна соларна козметика, минерална козметика, професионален грим от топ гримьори от София и Бургас, атрактивен ръчно изработен абитуриентски албум, прическа за бала, процедури за тяло и лице, лична прогноза от топ гадателката Дарина (Шумен) от „Ясновидци”, 1-ви сезон и пр. Шансът за печалба е огромен, тъй като „Наръчник за абитуриенти” е с тираж от 100 броя. При предварителна поръчка на тел: 0896 62 60 19 списанието може да е с външен вид по избор. Какъв по-запомнящ се подарък от това?!

Фортисимо: Как могат читателите ни да се сдобият с „Наръчник за абитуриенти”?

Даниела Пенева: Като заявят поръчката си на имейл . bg или се обадят на тел. 0896 62 60 19 (Даниела Пенева) или  като посетят арт ателие “Exodesign” (гр. Бургас ул. Стефан Стамболов 66). Цената на „Наръчник за абитуриенти” е 30 лв., но нека не забравяме, че  тази сума може да ви улесни в подготовката за бала не само информативно, но изданието може да ви осигури награди с висока стойност. „Наръчник за абитуриенти” е подходящ както за настолно ръководно четиво, така и за подарък на наш близък или просто като „лотариен билет”. Освен това „Наръчник за абитуриенти”  има и сайт: www.narachnik-za-abiturienti.hit.bg. Kaкто и може да бъде изтеглен чрез смс с текст bynza на кратък номер 1974 (4,80 лв. с ДДС). Полученият код се въвежда в сайта на наръчника.

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Интервю

    Популярно от Интервю

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Интервю

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Интервю Интервю „Наръчник за абитуриенти” - бутиково списание за бутиков празник

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414