ФортисимоЖенско царство!

Е-мейл Печат ПДФ

Нашето царство копнее за женско господарство! Така стоят нещата в ранната пролет на лето 2011 г. според прегледа на жълтата преса. Очевидно е, че зад действията на мнозина силни мъже стои обикновената им слабост към слабия пол.

Страниците са пълни с безсрамни действия, вследствие на слаби ангели. Освен това вестниците постепенно улавят мераците на партийните величия и все повече заравят нос в живота на потенциалните кандидатки за президентския пост на предстоящите тази есен избори.

Водещ в последната тенденция през седмицата е „Уикенд”. Изданието предлага сладко интервю с Надежда Нейнски и леко цапащ материал за Меглена Кунева. „Двама мъже оставиха следа в живота ми”, изповядва се Нейнски. Става дума за бащата на децата й, „а другият – Светлин, мъжът, който не просто ми дава обич, но и вярва в мен дори в моментите, когато аз сама се разколебавам” – продължава потенциалният кандидат за президент на Синята Коалиция. Същевременно „Уикенд” твърди, че „Кунева крие, че е разведена”. За всеки случай заглавието отново приключва с въпросителен знак.

В материала журналистката Мая Стефанова хем се учудва, хем твърди, че „Меглена от три години не живее с мъжа си Андрей Пръмов”. „С днешна дата Меглена Кунева се готви за кандидат-президент, издигнат от листата на НДСВ и вероятно подкрепян от БСП”, пише Стефанова и допълва, че в интернет редовите социалисти се питали това ли е най-подходящият им кандидат. Иначе официалният мъж на Кунева определено има връзка със социалистическата партия. Навярно, за да развали и нея обаче, „Уикенд” подчертава, че моментното състояние на Андрей Пръмов се оценява на 2 милиона лева.

Жените кандидатки за власт допълва и „ШОУ”. „Бриана се кандидатира за... кметица”, твърди изданието. „Палавата брюнетка заяви, че ще се впусне в битка за управлението на родния си град Левски с подкрепата на политическо движение „Социалдемократи”, споделила за вестника скандалната фолкпевица.

От „ШОУ” научаваме, че Николета така удушила слабия ангел на Валери Божинов, че го третира като куче. Изданието предлага интервю и с милионера Николай Банев, който също често е хващан, че се ръководи от женската хубост.

Галерия” обаче продължава да преследва новоизлюпения медиен магнат Делян Пеевски и открива защо са му толкова пари на разминаващия се с почтеността депутат. Търсете жената! Всъщност според „Галерия” – „Делян Пеевски заряза жена и дете заради певица”. „Депутатът от ДПС плаща 120 000 лв. за клип на Цветелина Янева” пише изданието, а ние разбираме пряката връзка между българските медии и чалгата.

Нашето царство копнее за женско господарство. Жената отдавна не е „негър” в този свят и дори да не я откриете на първа страница продължете да четете. Все ще излезе накрая като муза, основен мотив за действие или кандидат за власт.

За fortisimo.eu – 11-17.04.2011 г. (снимки: nadejdaneynsky.bg, europe.bg, hotnews.bg и kliuki.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Женско царство!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414