ФортисимоВеликденски дузпи в ГАЛФ 2

Е-мейл Печат ПДФ

Великденският кръг от второто издание на Градската аматьорска лига по футбол очаквано донесе много емоции с любимата игра. Нямаше как да е и по-различно – щом останалите шестнадесет отбора след групите влязоха в директни елиминации на осминафиналите.

Силите се оказаха толкова изравнени, че единствено дузпите можеха да отсъдят достойните за четвъртфинала.

Истинска футболна драма за дисциплинирания и играещ супер кадърен футбол отбор на „Стройко”. На полувремето строителите вече водеха с два гола преднина пред младежите на неубедително представящия се тази година „Дрийм тим”. Нищо не подсказваше, че опитните, но вече възрастни състезатели на мечтаната формация ще изравнят резултата до края на мача и ще си осигурят изпълнението на дузпи. С гол разлика и великденски дузпи „Дрийм тим” остава в играта и се готви да посрещне свраките на четвъртфинала. Всъщност тимът на „Свраки” също ще продължи играта след щастливо изпълнение на дузпи по Великден. Завършили наравно с „Гамбино” в редовното време, полицаите показаха умение при наказателния удар. Така играта, съдбата и великденските дузпи всъщност ни подаряват един четвъртфинал, който очакваме с нетърпение – „Дрийм тим” срещу „Свраки”.

Стража махала” очаквано отстрани Кафе „РУСО” и в събота очаква мъжки сблъсък със стабилно представящия се отбор на „Сини бригади”. Отборите на „Клетката” и „Траки” се справиха сравнително лесно с противниците в осминафинала, но за да не е все така ще премерят сили един срещу друг във втората фаза с директни елиминации. Същото се отнася и за „Маринов 69”, който в събота ще се противопостави на „Шумен 2011”.

Така в ГАЛФ 2 още в събота ще станат ясни имената на полуфиналистите, а след голямата битка и в неделя ще можем да залагаме за победителите в малкия и големия финал. Заповядайте в Комплекс „Шампион” в събота и неделя от 11,00 часа. Шоуто е гарантирано с четвъртфиналите и полуфиналите в ГАЛФ 2.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Великденски дузпи в ГАЛФ 2

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414