Фортисимо



Жълти войни!

Е-мейл Печат ПДФ

Жълти войни!Мине се не мине известно време и между ярките представители на „жълтото” пространство избухват „жълти” войни, които са по-смотани и от калните такива.

Пошлост, гръмки обвинения и усещането за неприлично повдигната завивка – ни залива не само от жълтия печат, но и от пожълтяващите телевизии.

Сега в центъра на атаката е адвокатката Миглена Димитрова, която е по-известна като младата съпруга на някогашния харесван политик Венцислав Димитров. Удобни терени за нейната битка в името на справедливостта и защитата от „жълтото” се оказаха вестник „Галерия”, „Канал 3” и „Шоуто на Слави”. Навсякъде Димитрова алармира това, което „Галерия” превръща в тема на броя: „Плашат семейството ми”.

Жълти войни!

Адвокат Димитрова зове прокуратурата да се занимае с журналиста от „УикендДимитър Златков и твърди, че последният е зависим от кокаина и поради това тероризира  нея и семейството й. Димитрова показва мейли писани от Златков, които наистина могат да се определят като заплашващи, нагли и писани от човек, който не е особено овладян.

Адвокатката подчертава, че това на всичкото отгоре е журналист и има голяма трибуна. Както и „Галерия” уточнява – Димитрова и Златков има защо да се познават добре. Тя е била адвокатка на кръга „Уикенд”. Страшна история. Вярно, че е някъде на границите между личното и публичното, но в основата на жълтата преса е да гази в личното, правейки фундаментални обобщения за неговата значимост в обществото.

Жълти войни!

Зарязана любовница ме клевети”, защитава се разбира се от страниците на „Уикенд” уличеният Димитър Златков. Той също показва есемеси, но там Димитрова е далеч по-нежна. Златков твърди, че познава Миглена само и единствено в качеството й на негова любовница и твърди, че адвокатката никога не е водела дела на „Уикенд”. В отделни редакционни карета „Галерия” и „Уикенд” призовават прокуратурата да провери изнесените данни и огласи резултатите в най-кратки срокове.

Напоследък всички поръчват разни работи на прокуратурата и се чудят защо тя се бави с шумните процеси.

ШОУ” е извън бойните действия. Оставен на спокойствие, вестникът заравя нос в любопитната сделка с продажбата на „Кремиковци”. Там прозира дългата ръка на най-богатия украинец Живаго. Източниците са от ПИБ – банката която финансира сделката. Освен това главният акционер Цеко Минев е бил 20 дни преди покупката в Москва за среща с украинеца.

Според изданието, радикалният план за бъдещето на комбината предвиждал изграждането на мини Лас Вегас край София. „Начинанието щяло да осигури хиляди работни места и съвсем нов имидж на България”, пише „ШОУ”.

Ние не сме наясно дали ни се иска да сме хазартната столица на балканите, но определено ни се иска да имаме нов имидж. По-малко жълт, ако е възможно.

Fortisimo.eu – 25.04-01.05.2011 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Жълти войни!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414