ФортисимоПолуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Е-мейл Печат ПДФ

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!След противоречивите чувства, които останаха в нас след четвъртфиналите в Градската аматьорска лига по футбол нещата сякаш си дойдоха на мястото.

Играните днес полуфинални срещи се превърнаха в истински празник за спорта и удовлетвориха напълно претенцията на близо 150 души публика около терените.

Организаторите от „Форте” радио понесоха заслужена критика, че не планираха полуфиналните срещи последователно и така на публиката се наложи да избира коя от двете срещи да наблюдава. Освен това – настроението, времето, състезателите и публиката бяха настроени за истински футбол. Празникът се получи!

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Сочените за фаворити в лигата „Стража махала” излязоха концентрирани и решени да подчинят противниците си от „Клетката” още в началото на мача. Спомнихме си, че в дербито от предишното издание на ГАЛФ – тактиката на стражарите бе коренно различна, което помогна на „Царството” да ги победи.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Очевидно в отбора на „Стража махала” умеят да си правят необходимите изводи. Страхотният тим на „Клетката” започна мача със самочувствие. Може би дори в повече. Така вратарят реши да демонстрира техника във вратарското поле, стигна се до разбъркване и нападението на „Стража махала” не пропусна да се възползва от тази грешка.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Това даде преимущество на израсналите на стадион „Маракана” в двора на трето основно училище и скоро стражарите стигнаха до второ попадение. Тимът на „Клетката” не се предаде и побърза да върне интригата в полуфинала със страхотен гол.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

След това настъпи периода на гредите. Поне четири страхотни атаки завършваха с шут, който пробва здравината на рамката на вратата на „Стража махала”. Точно както е в големия футбол. Като не вкарваш, понасяш гол. Така резултатът стигна до 3:1.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Мачът обаче не завърши. Става дума за полуфинал в ГАЛФ. „Клетката” премина изцяло в нападение и пет минути преди края отбеляза за 3:2. Последва обсада, а публиката започна да се надява на изравнителен гол и следващите от него емоции на дузпите. „Стража махала” обаче, показа шампионски дух и не допусна подобно развитие на нещата.

В същото това време „Свраки” и „Маринов 69” отделиха цялото първо полувреме да се изучават.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Голямото дебнене приключи във второто полувреме когато полицаите показаха, че вече знаят как да стигнат до вратата на отбора, спонсориран от „Анона”.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Последваха още два гола, които май прекършиха „Маринов 69”. Тогава мачът се отвори и видяхме много красиви изпълнения.

Четвърти гол за полицаите и отговор от страна на „Маринов 69” за крайното 4:1. От „Свраки” силно желаеха победата в този мач. Доказателство за това бе и фактът, че за първи път в лигата те излязоха със звездата си на вратарския пост и началник на районното полицейско управление Румен Симеонов.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Какво ли ни очаква на финала. „Стража махала” на крачка от желаната купа. „Свраки” дебютираха в лигата, но очевидно искат да сложат още един трофей в богатата си колекция.

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

Всичко това предстои на 7 май на терените на Комплекс „Шампион” от 11 и 12 ч. Веднага след Гергьовден!

Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Полуфиналите в ГАЛФ 2 – празник за футбола!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414