Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Дали си склонен да лъжеш? Пише го на лицето ти!

Е-мейл Печат ПДФ

Дали си склонен да лъжеш? Пише го на лицето ти!Съществува връзка между склонността на човек да лъже и неговите черти на лицето, това са открили британски учени. Те са изследвали поведението на стотици хора, сред които е имало и представители на политически партии.

След дълги анализи и проверки изследователите заключили, че склонните към лъжи притежават по-големи носове, остри лицеви форми, както и малки устни или очи. Обратно, хората с кръгли лица, малки носове и големи очи са предразположени да бъдат по-честни и искрени.

Естествено, не бива да се генерализира.

Обстойно изследване върху " физиогномиката" (науката за зависимостта между чертите на лицето и тези - на характера), публикува в. Монитор. От него можете да разберете, че ако имате големи очи, то вероятно сте едновременно много чувствителен и с изразени лидерски качества. Кръглите ви очи издават мечтателната ви натура, която по закона на всемирната гадост като нищо ще е съчетана с мързел или лицемерие. Ако сте инатлива и упорита личност, със завидни ораторски умения, то сигурно сте горд притежател на великолепен чифт малки очи. Проницателността ви пък може да бъде разпозната по широко... отворените очи, с тънки бръчици като ветрило във външните краища.

Дългият нос свидетелства за ярка индивидуалност и материалистичен начин на мислене. Дълъг и гърбав нос обикновено, освен вещиците и троловете, имат мрачните хора. Те са високомерни и неотзивчиви, но да се надяваме, че от това ще страдат повече те самите, отколкото невинните души, с които общуват. Все пак по-добре да търсите приятелите си сред хората с къси носове - те говорят за открита душа и оптимизъм. Широкият нос отразява добродушието, а понякога и нерешителността в характера на човека.

Смята се, че притежателите на малка уста са погълнати от борбата за съществуване и имат слаб характер (неясно как успяват да съчетаят двете неща накуп). Ако при това са и сърдито стиснати, значи си имате работа с един принципен човек. За сметка на това хората с голяма уста (в буквалния смисъл на думата!) са волеви и решителни хора. Пълните, месести устни са свидетелство за жизнен успех. Ако при смеха си човек закрива с ръка устата си, това значи, че не е уверен в себе си, склонен е към самоанализ и прекалена самокритичност (което тутакси обяснява неувереността му). Ако си подпирате главата с ръце, докато се кискате, сте фантазьор, ако отмятате назад глава - недоверчив, ако си бърчите носа - податлив на влияние. Затова по-добре се смейте с пълно гърло - това издава темпераментност и липса на съобразяване с условностите (към които спокойно можем да причислим и връзката на характера с чертите на лицето ви).

fortisimo.eu по текстове на monitor.bg и ndt1.com, снимка onona.su

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Дали си склонен да лъжеш? Пише го на лицето ти!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414