Фортисимо„Стража махала” на върха в ГАЛФ 2!

Е-мейл Печат ПДФ

„Стража махала” на върха в ГАЛФ 2!Вицешампионите от първото издание на Градската аматьорска лига по футбол в Шумен, отборът на „Стража махала” сбъдна мечтата си и достигна до върха на ГАЛФ 2.

В оспорван финал със страхотен футбол „стражарите” останаха концентрирани до последната дузпа и заслужено вдигнаха купата на лигата. „Стража махала” срещу „Свраки” бе своеобразно продължение на един спор между двата тима, започнал преди две години на аматьорския турнир в Албена, който тогава завърши с успех за „свраките”.

ГАЛФ 2

Сега финалите между двата отбора са 1:1, а историята на този сблъсък преминава в друга фаза. На терена на Комплекс „Шампион” вчера при благоприятни метеорологични условия и много публика двата отбора излязоха леко нервни и силно желаещи победата.

ГАЛФ 2

Като на всеки голям финал последва надлъгване гол за гол и равен резултат (2:2) – съвсем по вкуса на публиката. В трибуните се коментираше, че рулетката на дузпите изглежда най-справедливото решение за спора: „Кой е най-подходящият шампион за ГАЛФ 2?”.

ГАЛФ 2

Последваха по три успешни удара и при 5:5 рулетката стана „руска”. Първото изпълнение се падна на тима на „Свраки”. Тишина, засилване и шут.

Топката остана в ръцете на най-добрия вратар в аматьорската лига. Последва тишина и после силни аплодисменти. Целият отбор на „Стража махала” хукна след топката, понесена от вратаря си герой. За статистиката – краен резултат 6:5 за „Стража махала”.

ГАЛФ 2

Преди това в малкия финал „Клетката” и „Маринов 69” доказаха, че и третото място в аматьорската лига е чест за която си заслужава да се бориш. Освободен футбол и преследване на целта до последния съдийски сигнал.

ГАЛФ 2

Обрати в резултата дори и при аванс от два гола. Много емоция по трибуните и краен резултат също от 6:5 в полза на отбора на „Клетката”. Извън статистиката е честно да подчертаем, че и малкият финал можеше спокойно да приключи с изпълнението на дузпи.

Два финала в ГАЛФ 2. Два резултата от по 6:5 и едно доказателство, че при аматьорите няма 6:5 – когато се бориш за честта на отбора.

Преди официалното награждаване организаторите от „Форте” радио проведоха атрактивна игра с публиката за още по-атрактивна награда. Българската асоциация на застрахованите и пострадали при катастрофи предостави чисто нов велосипед за майстора успял да вкара гол от едната врата в другата без топката да докосва земята.

ГАЛФ 2

Повече от 30 души откликнаха на предизвикателството, но един остана човекът умеещ да прави това два пъти от два удара.

ГАЛФ 2

Купата и флагчетата за призовите места бяха връчени от представителите на Българския футболен съюз Милен Христов и Румен Вичков. Освен това призьорите получиха по стек бира „Карлсберг”, с чиято емоционална подкрепа се играха финалите в ГАЛФ 2.

ГАЛФ 2

Съвсем според традицията на аматьорската лига, организаторите от „Форте” радио подариха на отборите топките с които се играха двубоите.

ГАЛФ 2

Във второто издание на ГАЛФ 2 участие взеха 32 отбора, които играха според формата на Световните първенства по футбол. В студ, дъжд, градушка и малко слънце. В обикновени и празнични уикенди аматьорите преминаха през груповата фаза, оформена от 8 групи с по четири отбора. Елиминации в осмина и четвъртфинали, които определиха голямата четворка.

ГАЛФ 2

Лигата приключи с взаимни поздравления, бира и големи очаквания за ГАЛФ 3.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ „Стража махала” на върха в ГАЛФ 2!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414