ФортисимоВолен ислямист!?

Е-мейл Печат ПДФ

Волен ислямист!?Цяла седмица обществото се раздира по темата – „Кое е провокация?”. Провокация ли е воят на джамийските високоговорители? Или провокация е митингът на АТАКА по време на петъчна молитва.

Цяла седмица политическите сили сипеха хули за хулиганското поведение на Волен Сидеров и неговите сподвижници, а последният им отвръщаше с тезата, че са заблудени родоотстъпници, не съзиращи опасностите от радикалния ислям. Цяла седмица участваме в дискусия в която никак не ни се участва, защото я намираме за празна, нецивилизована и абсурдна.

Такива дискусии раждат само абсурдни тези.

Примерно в последния брой на „Галерия”. „Волен е терорист от Ал Кайда”, твърди изданието публикувайки известна вече снимка на някакви хора на някаква сбирка в Москва през 2002 г. „Форумът в руската столица е сбирка на политически маргинали с открити антисемитски възгледи. Организатор е известният разобличител на евреите Олег Платонов”, припомня „Галерия”.

Волен ислямист!?

„В цялата компания от ислямисти и неонацисти единствен Волен Сидеров стига до парламента на своята родина”, пише още изданието, подсказващо, че АТАКА просто е един успешен проект на тази школа, пълна с ислямисти и други палавници. Така се стига и до заглавието „Волен свързан с „Ал Кайда”.

Ще стане страшно!”. Това пък предупреждава Волен Сидеров от страниците на „ШОУ”. В интервю на цели две страници Волен прогнозира, заплашва и предупреждава. „След време ще признаят: „АТАКА бяха прави!”, но вече ще им бъде вкарано от всички места!”, заявява националистът. Според тезата на Сидеров в това интервю – „Президентът е виновен за ислямизацията на България”.

Волен ислямист!?

Такива дискусии раждат абсурдни тези.

Нормалните хора говорят и мислят като Милена Фучеджиева, която се пита в коментар за „Уикенд” : „Расистка ли съм?”. Добре, че прочетохме и този текст, защото бяхме на път тотално да изгубим „тънката граница между толерантност и безхарактерност”.

За fortisimo.eu – 23-29.05.2011 г. (снимка: glasove.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Волен ислямист!?

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414