Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


По-добре бачкатор отколкото богаташ

Е-мейл Печат ПДФ

Преди дни „Дейли мейл“ съобщи, че по-голямата част от жените търсят мъже с висш пост и високи доходи. Вярно е, че успехът привлича, но също така е вярно, че носи твърде много отговорности. Преди дни „Дейли мейл“ съобщи, че по-голямата част от жените търсят мъже с висш пост и високи доходи. Вярно е, че успехът привлича, но също така е вярно, че носи твърде много отговорности.

Затова читателки на вестника побързаха да изкажат забележките си към проучването. Те обясняват, че длъжността и заплатата не са определящи за състоянието на една връзка. Привеждат дори примери, с които оправдават по-ниското икономическо положение на мъжете до тях.

1. По-забавни са:

Колкото по-малка отговорност носиш на работното място – толкова по-малко стрес ще връщаш у дома. Това несъмнено те прави по-добра компания. Високият пост изисква определено поведение – дори когато не си в офиса. Трябва внимателно да подбираш компанията, дрехите, джаджите и дори хобитата си. А ако си просто работник – няма нужда да се съобразяваш с ничии очаквания. Как си представяш един главен мениджър да отиде да пазарува в супермаркета по анцуг? Та нали никога не знае кого ще срещне там?

Събиранията с богати хора също не са забавни. Строги тоалети, подбрани теми за разговор, преброени чаши (не трябва да те помислят за пияница). Докато срещите в средната класа са просто купони. Забавни истории, приятелски изповеди, разнообразни спорове…

2. По-щастливи са:

Парите не купуват щастие. Това е всеизвестен факт. Отговорните постове поглъщат целия ти живот. След тежък работен ден мениджърите са напълно блокирали и преди сън са способни просто да хапнат и да погледат няколко часа телевизия. Но при всички случаи продължават да мислят за изпуснатите възможности през деня и за това, което трябва да свършат утре. Докато работникът рядко носи работата си в къщи. Свърши ли работното му време, хваща си шапката и се прибира, за да остане с децата или съпругата си. Дори да е изморен, то проблемът преди всичко е физически, а не психически. Затова по-бързо се възстановява, трябва му само едно обилно хапване.

3. Те имат повече приятели:

Работникът не е поставен в ситуация на безмилостна надпревара с колегите си. Затова често прекарва работния си ден сред приятели и шеги. Мениджърите са в непрекъсната борба за запазване на поста си. Те имат подчинени, с които рядко са в добри отношения. Но пък тяхното израстване е в пряка връзка с успехите или провалите на екипа им. Работникът има повече време за социални контакти и срещи с роднини.

4. Те са по-секси:

Физическата работа поддържа мъжете в страхотна форма. Той не се нуждае от часове тренировки в залата, защото се упражнява всеки ден. Човешкото тяло не е създадено, за да стои по 10 часа пред компютъра или на стола и всички мениджъри добре познават проблемите болки в ставите, атрофирали мускули, подкожни мазнини и кървясали очи. За да запазят някакъв приличен вид, те или трябва да стават с петлите, за да тренират или да ходят в залата след работа, което допълнително ги изолира от семействата им. И двата варианта са компромис

Забавните моменти, енергичният секс, добре прекараното време с приятели – това е пътят към щастливата връзка. Дебелият портфейл често стои в джоба на дебел съпруг, който няма време за теб или за децата ви. Така, че всички златотърсачки добре трябва да преценят плюсовете и минусите на високите постове, към които целят любовния си интерес.

Екип на fortisimo.eu (снимки: adisasmita.wordpress.com, beerbabesgames.blogspot.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично По-добре бачкатор отколкото богаташ

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414