Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Благодаря, че ви има!

Е-мейл Печат ПДФ

Благодаря, че ви има!Той – шеф на ОАРИЛ в шуменската болница, областен токсиколог, доайен на хомеопатите в региона и така нататък. Тя – млад специалист, енергичен, неуморим, безпогрешен в диагнозите си и точен в преценката за лечението. Какво ги обединява ли?

Мога да продължавам още с изброяване на титлите, които стоят преди и след имената им, но съм убедена, че най-много би им подхождала титлата – ЧОВЕК. Докато ги има ще продължавам да вярвам в българското здравеопазване! Била съм свидетел как единият не подвива крак да закуси или обядва, работи без почивка, не връща никого, макар и дошъл извън работното време.

Дори с риск за своето здраве тя поема грижите за нашето такова. Това е тя. Онази, която работи все едно не взема само стандартната такса от 2,40 лв. за преглед, а в пъти повече. Ей, този хъс ако го имаха повече лекари, сигурно доверието в здравната система у нас щеше да бъде много по- голямо.

Благодаря, че ви има!Запознах се с нея, когато трябваше да избера наблюдаващ гинеколог за моята бременност. В началото подходих с леко недоверие заради крехката й възраст, макар, че бях чувала легенди за нейния професионализъм. С времето започнах да чувствам тази жена като много повече от мой лекар. Тя не ме върна нито веднъж, грижи се за мен така както би го правила ако й бях роднина. Тя от своя страна обича да казва „Всички вие сте мои деца”.

Сега не бих се доверила на друг. Защото съм убедена, че за да бъдеш добър професионалист, трябва да влагаш сърце и душа, в това, което правиш. А за да повериш живота си в ръцете на някого – трябва да му имаш доверие.

Благодаря, че ви има!С него ме срещна случайността. Имам късмета той да е близък приятел с родителите ми. За последно се срещнах с него когато огромен стрес отключи страшно заболяване при мен. Бях изпила лекарства с шепите, а полза – никаква. За няколко месеца ми бяха поставили толкова диагнози, че сигурно ако ги имах всичките, сега нямаше да съм в състояние да пиша тези редове.

Той беше единственият, който не вдигна рамене. Той запретна ръкави, разнищи докрай случая и след 3-4 месеца лечение (забележете с хомеопатия) от откритите ми „диагнози” не остана и помен. Той е единственият, който не изписва поредната рецепта. Не те отпраща за „домашно лечение”, подобно на други, които правят това с ясното съзнание, че фармацевтичната индустрия трябва да се поддържа жива, та било то и за сметка на твоя черен дроб. Той работи дори когато почива.

Наскоро заведох при него близка приятелка със сериозни диагнози. Тя почувства подобрение още след първия курс на лечение (говоря отново за хомеопатия). Друг мой познат получи изцеление след 10-годишно обикаляне по коя от коя по-престижни болници в страната. Примерите са безброй.

Аз наричам тези хора не лекари, а вълшебници. Той е доктор Петко Загорчев, а тя – доктор Румяна Янева. Благодаря, че ви има!

Тази статия няма за цел да противопоставя лекарите и да изтъква само някои от тях. Сигурна съм, че има още такива хора! За техния професионализъм и голямо сърце, оставям да ни разкажете вие (може да го направите на адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ).

За fortisimo.eu – Силвия Терзиева

 

3 коментара

 1. страхотна статия,лично съм се убедила в професоинализма на д-р Янева страхотен специалист и най вече човек .Искрени благодарности ,дано има повече такива всеотдайни доктори.
 2. И аз съм пациентка на д-р Янева и съм страшно доволна. Пожелавам и много здраве, още много професионални успехи и да е все така внимателна
 3. Познавам д-р Янева от ученическите си години. Как "крехка възраст" и млад специалист - та тя е над 40 годишна, има достатъчно опит!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Благодаря, че ви има!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414