ФортисимоПреподават грубия секс като вид терапия

Е-мейл Печат ПДФ

Преподават грубия секс като вид терапияКурсовете са основна форма за обучение в САЩ. Специалисти могат да те научат как да пържиш яйца или дори как сам да си калкулираш данъците. Има обаче и доста пикантни семинари. Вероника Монет (на снимката) например води курс по „Контрол на сексуалната агресия”.

Дамата е била компаньонка, порно звезда, еротичен писател и сексолог, но сега се изявява като преподавател, който учи група непознати как безопасно да пляскат дупетата на партньорите си.

Преди да започнете с ударите, трябва да попитате партньора си дали има здравни проблеми или наранявания. Трябва да избягвате проблемните области. В никакъв случай не бива да удряте гръбначния стълб и бъбреците”, инструктира Монет.

Домакин на лекциите, известни под името “Good Vibes”, е секс магазин в Сан Франциско. Вероника твърди, че агресията може да увеличи сексуалното удоволствие при всяка двойка. Затова не е изненада, че курсовете й се посещават от много мъже и жени, които имат дълъг съвместен живот.

Мястото на агресията в секса е обект на сериозни дебати. За някои сексолози това е начин за справяне със стреса, докато другите гледат на насилието като средство за решаване на проблемите в семейните взаимоотношения. Стигне ли се до конфликт в отношенията жените са по-склонни да го прескачат – намирайки си извинения, а мъжете просто вдигат ръце и бягат от ситуацията. Насъбраният гняв обаче може да доведе до редица сексуални затруднения като ерективни проблеми или фалшиви оргазми.

Така че садо мазо изпълненията могат да играят ролята на терапия, която да изразходва насъбрания яд, твърди Вероника Монет. Съгласни ли сте с тезата на порно звездата?

За fortisimo.eu – Симо (снимка: yourtango.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Преподават грубия секс като вид терапия

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414