Фортисимо



Кунева в жълто!

Е-мейл Печат ПДФ

Кунева в жълто!Първата партийно независима кандидатура за президент на Република България е цялата в жълто. Въпреки всички усилия на Меглена Кунева да се отърве от цвета на партията, с която постигна успех в политическата си кариера, жълтото очевидно и ходи.

Броени дни след официалното представяне на кандидатурата на първия български, успешен еврокомисар пресата буквално пожълтя. Официалната навлезе в личното пространство, а „жълтата” буквално се опита да насити този цвят, за да си го запази от чуждо посегателство.

Кунева е толкова в жълто, че чак яд ни хваща за замъглената възможност да прозрем позитивите от предлагания формат на кандидат за президент, черпещ силата си пряко от гражданите, а не чрез представителството на партиите.

Кунева в жълто!

Кунева с апартамент в Брюксел” пише в поредната си „Афера” вестник „Уикенд” и ни осведомява, че „кандидат-президентката броила 350 000 евро за топ имот в белгийската столица”. Ти остави това, но според изданието въпросният имот е не само скъп, а и не е посочен в данъчната декларация на Кунева. За да ни убедят в разточителството на кандидата за президент и да подсилят усещането, че зад Меглена Кунева стоят различни кръгове с влияние и пари, от „Уикенд” ни святкат, че и журналистката Светла Петрова работи за бившия еврокомисар. Според „Уикенд” мадам „Сеизмограф” ще получава по 8 000 на месец за ценната си подкрепа.

Кунева в жълто!

В много жълто от страниците на „ШОУ”. Вестникът се фука, че само там могат да се прочетат нещата. Ама то едни неща. Преглед на фамилията на Кунева по баща и мъж, наркотици и куп съмнителни неща. „Братът на Меглена Кунева умрял от опиати?”. Разбира се с въпросителен знак, щото така се говорело.

Кунева в жълто!

Към дрогата посягал като тийнейджър и синът на девера и Райчин Пръмов”, допълва още „ШОУ”. Все пак в този вестник могат да се прочетат и по-сериозни неща около кандидатурата на Кунева. Те идват през поредното интервю на журналистката Соня Колтуклиева. Поне се повдига завесата „кой с кого и срещу кого” стои около кампанията на кандидатката за президентския пост.

С изненада не открихме нито ред в „Галерия”. Не ни се вярва, че вестникът вече не е достатъчно жълт. Дали става дума за липса на позиция или за пренебрегване на кандидатурата? Ще разберем по-късно. Всъщност, какво е отношението на Алексей Петров към кандидатурата на Кунева?

За fortisimo.eu – 06-12.06.2011 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Кунева в жълто!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414