Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Е-мейл Печат ПДФ

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!Първият фестивал GREEN ROCK 2011, организиран от шуменци, за шуменци и в памет на шуменци!

Над 1000 души са присъствали на най-грандиозното рок събитие в Шумен за последното десетилетие – Green Rock 2011.

В концерта са взели участие 10 шуменски банди – Amaranth, Soundrock, Visious Betrayal, Traveling Band, Me Rock, Abaddon, Спри Ма!, Code Rock, Quicksend и Stream.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Организацията на каквото и да е събитие не е лесна работа, въпреки че изглежда така. Я, опитай да организираш среща на класа си, например, аз го правих само веднъж, но знам какво е… А събитие от този ранг е още по-трудна работа. Трябва да събереш бандите, да построиш сцената, да намериш спонсорите, да направиш звука перфектен. Това е най-важното… А и да извикаш публиката и да пееш за нея като за последно. Трябва и да я накараш да пее с теб, защото това е истински купон…

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Събери хората и пей с тях, особено когато и природата е решила да те изпита, да вали и да трещи през целия ден, с малки изключения. Накрая да изсипе дъжд като из ведро, хем да ти върви по вода, хем да има по-различно настроение… Ще се съберат рокаджиите, няма как! Идеята е супер, музиката също, а групите ще дадат всичко от себе си, останалото е в ръцете на публиката.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Аз не бях там, не се обърквайте, не сте ме видели, имам причини, които са прозаични, но неизбежни, и нямаше как да присъствам. Изпратих си агенти и все едно че бях там ;) Знам, че всичко е било наред, знам че купонът е бил на макс, знам че групите са свирили свирепо, знам че звукът е бил перфектен…

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Green Rock 2011 е минал повече от добре. Известните шуменски рок-музиканти Владо "Фонтара", Юлиян "Сулето" и Мартин "Фендера", в памет на които се проведе това издание на феста, сигурно са останали супер доволни и техните рокаджийски души са купонясвали заедно със стотиците фенове на Шуменското плато.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Добре де, има нещо което не е било наред, но без това не може. Следващият път нека организаторите помислят за повече еко тоалетни (така докладваха моите агенти ;). Нали все пак трябва и да пазим природата, а на такива събития и при такава музика се пие много бира :)

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Иначе сърдечни поздрави от всички, които са били там със сърцето и душата си, адмирации за организаторите и за бандите, които разтърсиха и Аспарух и другите заспали ханове от доста време :)

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Поздрави и на прекрасните фотографи, които ни пренесоха там и ни потопиха в духа на празника на рока и съпреживяхме в картини първия фестивал на рока на шуменска сцена.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Това събитие ще се превърне в традиция, спор няма, това събитие даде началото на една прекрасна традиция, да се пази духът на рока и да се почита паметта на онези приятели, които са посетили живота си на тази музика, но са си отишли от живота твърде млади.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Това от публиката: „Искам да кажа огромно "Благодаря" на хората, които осъществиха Green Rock! Градът ни имаше нужда от това... В момента съм мокра до кости, но заредена с безкрайно много положителни емоции... и дъждът си имаше своя чар... :)”

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

А това от групите: „Беше ужасно забавно, надяваме се пак на някое събитие да участваме. Искаме да благодарим и на публиката че дойдоха в заради тези хора, които си отидоха.... въпреки дъжда и вятъра, както и да им благодарим че бяха невероятни и че ни подкрепяха. Всяка една група се представи невероятно – Vicious Betrayal”.

Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

Огромно БЛАГОДАРИМ на организаторите!!! Докато има такива "мотори" като вас ,ще има живот на тази планета :)) Чест и почитания: Travelling band + Станимир Станимиров”.

От мен: Нека има второ и трето издание на Green Rocк, нека тази музика отново да излезе от гаражите и мазетата и събере огромната си публика!

И да си палите „моторите” за хубави неща, каквото е музиката!

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Палете „моторите” за хубави неща, момчета и момичета!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414