Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


„Зодии на път” - едно пътуване с Марияна Добранова

Е-мейл Печат ПДФ

„Зодии на път” - едно пътуване с Марияна ДобрановаТова лято Марияна Добранова реши да пътува не по света, а в градовете на България. Дестинации колкото познати, толкова и неопознати или наново преоткрити.

Ето я и в нашия град, който за малко да прескочи, не за друго, а защото не го познава и не е идвала в Шумен вече... 20 години.  Домакин на срещата й с хора, които са любопитни към нейната книга „Зодии на път” и загадките на астрологията, е пословичният с прекрасната си атмосфера Клуб Ретро в Градската градина. Там, дори никога да не си стъпвал, няма начин да не се почувстваш като у дома си.

Не знам дали Марияна се зарази от духа на клуба и  веднага откри свой нов приятел, но тя малко преди срещата сподели, че „Тук е много приятно и се надявам да се получи една много топла среща”. Ами да, така се получи ;)

Скорпионката Марияна, вярна на природата си, много бързо намери точното място, на което трябва да седне, така че да вижда всички гости, дошли заради нея… Сподели много лични моменти от пътя си на астролог, за това, че нещата следват един задължителен, макар и необясним ход. Пренесе публиката през времето и пространството с неподправения си хумор и с умението на един сладкодумен разказвач. Колкото разказа, толкова и остави неразказано, защото най-хубавото и най-интересното ще прочетем точно в книгата й „Зодии на път”. Следващият път, когато решим да пътуваме за където и да е, и с когото и да е, със сигурност тази книга ще бъде нашият пътеводител, дори само за да ни разсмее и да ни накара да погледнем на пътуването ни от веселата му страна.

„Зодии на път” - едно пътуване с Марияна Добранова

Всеки от нас има своите успешни и своите пътувания-провали, независимо дали са до близкото село или почти на края на света. Успешните, казва Марияна, сме избрали с вярната преценка на своята интуиция, а другите… защото не сме я послушали ;) Подробностите кога и защо да слушаме интуицията си, отговорите на многобройните ни въпроси – ще открием в книгата на Марияна.

Приятната изненада за всички, споделили тази вечер, беше, че всеки, закупил книгата й, се сдоби и с талисман. Лични хороскопи спечелиха двама от присъстващите в тази топла дъждовна юнска вечер.

Марияна откри, че пътуването и срещата в Шумен са поредното доказателство, че нейната интуиция не я е излъгала. Ние пък, които вярваме в съветите на звездите, се уверихме, че понякога и най-краткото пътуване (до Градската  градина на родния ни град), може да ни отведе в един свят, в който си заслужава да отидеш и е прекрасно да се потопиш поне за два часа ;)

Както се казва:  До нови срещи, за още хубави емоции, за още нови приятели и за прекрасно пътуване!

Благодарим ти за доверието, Марияна!

От екипа на Фортисимо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично „Зодии на път” - едно пътуване с Марияна Добранова

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414