Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее

Е-мейл Печат ПДФ

Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пееOбикновено бих си послужил с ирония, за да опиша потреса си от дадена обществена личност, но ако Николетчето попадне на статията, може да реши, че съм й почитател. Красиво е девойчето, спор няма! Ексцентрична, екстравагантна и сексапилна.

Визията обаче явно не е всичко за плеймейтката и тя държи да се докаже и на други поприща. Незнайно защо в подобни случаи това най-често се оказва музикалната сцена.

Лозанова не прави изключение и веднага се е метнала дует да прави с добичето Ванко 1, като общият им проект се казва “Истински обичана”.

И ако първоначално самата идея, че Лозанова е издала клип, бе гледана с насмешка, то реакциите след излизането му, бяха доста по-остри. На първо време се откроява виенето на възлюбената на Валери Божинов. Явно дебютантката е фен на ефектите, използвани от Антибиотика, за да прикриват вокалните си дефекти, актуални преди 15 години.

Въпреки това, резултатът е отчайващ и дори Парис Хилтън се издига в очите ми като професионална певица. И ако това не е било достатъчно да ядоса масата, то парадирането с положение и възможности със сигурност е направило впечатление.

Да не говорим за показността, която Карбовски – радетелят за човешките идеали и правда, докарва с безумното си включване във видеото. Не щеш ли, ще ми обяснява, че карали скъпи коли, имали яхти и т.н. Хубаво, да си ги карат, обаче защо трябва едно девойче да демонстрира провинциални комплекси и да се опитва да покаже на хората какво е постигнала? Дори това не е толкова фрапиращо, колкото факта, как е стигнала до това положение! Но какво друго може да се очаква от жена, появила се на светския небосклон разголила гръд.

Гаврата обаче не спира дотук! С парчето Ванко 1 направо плюе на дуета си с Ирина ФлоринЗапази вечерта” отпреди години, което е със същата музикална тема. Очевидно жаждата за пари и слава не познава граници. Пък и на Ваньо му трябват средства, за да сменя потниците от време на време.

Дано плеймейт вирусът се укроти, защото взе да става пренаселено от Златки и Николети, които единствено държат да занимават хората със своите прищевки. Пък и богатите гаджета ако не се оставят да бъдат манипулирани толкова лесно и да влагат ненужни средства в безперспективните кариери на любимите си, ще ни спестят бая главоболия. Искрено се надявам, че Валери ще се усети колко е абсурдно новото амплоа на гаджето му и ще ни спести понататъшни певчески еманации.

Бел.ред.: На решението на Божинов (или на самата Николета) може да се отрази и новосформираната Фейсбук групаНека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее”, която само за няколко дни събра 20 хил. последователи.

За fortisimo.eu – Карим Букорт (C.O.Z. Blog)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Нека да помогнем на Николета Лозанова да спре да пее

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414