Фортисимо



Фермер търси жена!

Е-мейл Печат ПДФ

Фермер търси жена!” е името на поредното ТВ реалити, което вече се рекламира в родния ефир. Страшна работа. Този формат вече бил намерил жени за стотици свестни, но очевидно захлюпени фермери по света.

Даже и деца им се родили, информира ни рекламното спотче. Очевидно рекламата работи, щото се уловихме, че цяла седмица по един или друг повод се сещаме за фермерите дето им търсим жени.

След 5 години ще се оженя, за да има първа дама!”, изповядва в интервю пред иначе заядливата Соня Колтуклиева лично премиерът Бойко Борисов. Търсенето на жена е заявено от първата страница на вестник „ШОУ”, но не е новина. Цяла седмица обявата на премиера обикаля телевизионния ефир и всички интернет сайтове без специализираните такива за запознанства. Последното пък ни кара да мислим, че Борисов не е искрено закъсал, а просто тренира за кастинг на ново шоу.

Фермер търси жена! Премиерът също.

Не че искаме да кажем нещо, но Станишев си намери жена след като го свалихме от поста. Същият „ШОУ” ни информира, че Моника Йосифова дори събрала стари дружки да бабуват на бебето. Все жени и все бивши министърки. Горката Дария.

Фермер търси жена!

Дянков се развежда”, твърди от първата си страница „Галерия”. Този очевидно си е намерил още една жена. Поне според „топ новината” на новия брой. „Финансовият министър разтрогва брака си заради началника на кабинета си Ирина Велкова”. Тази история също е стара, но със сигурност не излиза случайно и сега. Очевидно финансистът, който сутрин вижда в огледалото си Брад Пит също тренира за кастинг на ново шоу.

Фермер търси жена!

Фермер търси жена! Дянков намира.

В това реалити, както и в живота няма граници. Всеки уважаващ себе си формат има и международно участие. Гръцки бизнесмен се записва на първата страница на „Уикенд”, като мъжът намерил звездата на нашия фолк Ивана. „Тайният любовник на Ивана”, крещи вестникът и изтипосва човека със снимка. Бизнесменът бил в развод заради певицата и дори и подарил къща край Солун. Вестникът не разкрива бизнеса на милионера, но ние стискаме палци да излезе един от онези гневни гръцки фермери.

Фермер търси жена!

Така глухарчето ни ще се получи завършено.

Фермер търси жена!

За fortisimo.eu –13-19.06.2011 г. (снимки e-vestnik.bg, „Уикенд”, „Галерия”)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Фермер търси жена!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414