ФортисимоТабуто в секс шопа пада

Е-мейл Печат ПДФ

Табуто в секс шопа падаСекс магазините са тема табу за голяма част от българите, които се срамуват дори да влязат в тях. Големите вериги, които продават така наречените „неприлични” стоки, обаче обучават персонала си как да предразполагат веднъж влезлите клиенти.

С тях се говори спокойно, спазва се нужната дистанция и се избягва всякаква оценъчност в тона и физиономиите. Така клиентите бързо приемат открития диалог и се включват в него.

По данни на една от веригите за секс магазини, оказва се, че българинът е доста разкрепостен. Купуват се всички видове стоки, от садо-мазо аксесоари, до хай-тек вибратори. Все пак има атрикули, които се купуват повече. При жените най-популярни са дискретните масажори. Предлагат се такива с модерен дизайн, който прави уреда неузнаваем. Мъжете пък взимат най-често възбуждащи и задържащи таблетки, както и лубриканти. Голямата изненада за търговците е, че младите ползват все повече средства за стимулиране на възбудата. Тези помощни хапчета, капки и кремове действат най-вече на психиката, но определено дават резултат. Трябва да сте наясно обаче, че виагра в секс магазин не можете да си купите. Синята таблетка е медикамент, който се продава само в аптеките.

Иначе все повече се увеличава тенденцията в секс шоповете да се избират подаръци за празници на приятели. Стоките там не са от първа необходимост и често остават на заден план дори за хора, които биха ги използвали с удоволствие. При избора на подарък обаче често се залага на провокацията или шегата. Така често дамите получават камшици, които трупат прах, вместо по-практични играчки – като вибратори, които със сигурност ще бъдат използвани по-често.

За fortisimo.eu – Симо (снимка: thegulfblog.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Табуто в секс шопа пада

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414