Фортисимо



Глухарчето е на море!

Е-мейл Печат ПДФ

Глухарчето е на море!Астрономическото лято официално се простря по нашите земи. В края на юни и началото на юли глухарчето е на море. Тази година очевидно в Слънчев бряг.

Уикенд” ни шокира с отметка още от първата си страница: „Азис в порно с жена”. Вестникът представя „уникални снимки” от тридневни забавления на фолкидола с 19 годишната Галя Димитрова в хотел „Хелена”, Слънчев бряг. Знойната руса красавица се указа актуалната „Мис Стара Загора” и скоро и предстояло да се пробва в „Мис Плеймейт”. Папарашките снимки на подчертаващия своята хомосексуалност фолк певец с русото маце са разпространени от сайта Blife.bg, на който са продадени от находчив фотограф. Той е издебнал гълъбчетата през огромните френски прозорци към терасата.

Войната на мутрите срещу държавата в Слънчев бряг вещае кръв”, твърди в последния си брой вестник „Галерия” в разследващ материал за дейността на Младен Мутафчийски в „перлата” на българското черноморие. Статията е на цели две страници под заглавие: „Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров замесен в далаверите на Мутафчийски”. „Опитът от други напрегнати лета в Слънчев бряг е кървав. Твърде пресни са убийствата на знакови фигури от подземния свят, силовите групировки и местните олигарси”, продължава анализа си „Галерия”.

Впрочем, знаете ли къде работи новото гадже на Митьо Очите? Момата се казва Деси и разбира се, че е мениджър на хотел в Слънчев бряг. Някои дори допускат, че като излезе от затвора, Митьо ще се ожени за бившата манекенка.

Димитър Бербатов също е намесен. „Галерия” ни показва снимки от новия му апартамент в курорта, за който футболистът е платил 130 000 евро.

Очевидно само „ШОУ” още си стои в София. Последният брой няма нищо от бухналото в Слънчев бряг глухарче. За сметка на това пък е пълно с актуални сюжети от жълтите павета. Примерно сочната клюка, че станалият популярен графитен комикс от паметника на съветската армия е дело на журналиста Иво Инджев. Или пък репортажа от последния гей парад в София.

Fortisimo.eu – 20-26.06.2011 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Глухарчето е на море!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414