Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Български танцьори покориха Азия

Е-мейл Печат ПДФ

Български танцьори покориха АзияСъстезанието започна. Датата е 3-ти юли 2011 г. Часът е 17.00 българско време. Това е последното телевизионно предаване от формата „Dancing With The Stars” във Виетнам, предавано директно по VTV3 – виетнамската държавна телевизия.

След представянето на трите двойки, стигнали до финала, предвождани от българите Петя Димитрова, Петьо Стоянов и Лъчезар Тодоров, стигнахме и до първия танц. Първа на сцената заедно с виетнамския си партньор се представи Петя Димитрова. Музиката от филма за Джеймс Бонд и екзотичната хореография бяха подчертани от прекрасни костюми.

Български танцьори покориха Азия

Резултатът не закъсня – след първия танц получиха 37 точки. Втори се представиха Лъчезар Тодоров и неговата партньорка. Те танцуваха румба. След нормалните коментари на журито и блиц интервюто зад сцената журито им присъди пълен сбор – 40 точки. Последната двойка, стигнала на финала, излезе на сцената за да танцува самба.

Български танцьори покориха Азия

Петьо Стоянов в страстен танц и с помощта на звездната си партньорка покори сърцата на публиката. Журито реши – 37 точки. След втория танц Петя повиши с една точка резултата си и получи 38. Дойде ред да танцуват фрий стайл. Ефектен танц с още трима от българските танцьори, който донесе на двойката на Лъчезар 39 точки. Индуси, кръшни танци в солото и в масовката и петнадесет килограмов питон – двойката на Петьо се бори за първото място. Получиха пълния възможен сбор – 40 точки. Дали така получените точки от двата танца до тук са достатъчни, за да завоюва първото място някоя от двойките ще разберем след вота на публиката.

Български танцьори покориха Азия

След първите два танца претендентите за призовите места получиха почивка, а на сцената се представиха останалите, вече отпаднали от борбата двойки. Първа беше Силвия Шидова, после Даниел Денев, Цвета Цочева, Тишо (както го наричат виетнамците за по-лесно) – Тихомир Гаврилов, Валерия Бозукова, Александър Вачев и Ива Григорова. По обясними причини не изписвам трудните за запомняне и повтаряне виетнамски имена на техните партньори. Макар и звезди, те за нашата аудитория са непознати.

Български танцьори покориха Азия

След всички танци, организаторите направиха една тържествена церемония по връчване на паметни призове и подаръци на всички участници. В стила на всички подобни формати, обявяването на печелившите бе съпроводено с допълнително напрягане на напрежението. В крайна сметка трето място бе присъдено от жури и публика на Петя Димитрова и Нгуен Ву, Второ място получи Петьо Димитров в партньорство с Тю Тиен. На първо място жури и публика поставиха Лъчезар Тодоров и Ду Мин.

Български танцьори покориха Азия

Огромни букети. Огромни купи. Огромна радост. И огромна популярност за българската танцова школа! Благодаря ви, млади хора! Направихте много повече за тези три месеца, от колкото българските политици за популяризирането на родината ни! На добър час в следващите ви начинания!

Български танцьори покориха Азия

Продължение на: Българска културна инвазия в далечен Виетнам

За fortisimo.eu – Мартин Кърнолски

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Български танцьори покориха Азия

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414