ФортисимоПрофесионалистите съветват: как да запазим любовта

Е-мейл Печат ПДФ

Професионалистите съветват: как да запазим любовтаКак да не приемеш любовните съвети на сайта, който е номер едно място за виртуални срещи? Освен богат каталог със самотници (или неверни брачни партньори) eharmony.com предлага и огромно количество полезна информация.

Как точно става влюбването”, „Как да направим профила си по-популярен”… такива ми ти работи. Електронният сватовник обаче демонстрира загриженост не само към „маркетинга на любовта”, а и към тези потребители, които вече са намерили партньора си в сайта. Браво!

Всъщност съветите на eharmony.com не са никак лоши. Убедете се сами:

1. Не бъдете идеалните партньори.

Към жените: ако сте перфектна домакиня, като тези от старите филми, мъжът ви ще загуби бързо интерес към вас. Бъдете добра, но перфектна само в специални случаи.

Мъже: не отказвайте поискана помощ, но не хващайте прахосмукачката, само защото сте забелязали няколко трохи на земята.

И към двамата: Вашият партньор трябва да ви обикне с всичките ви недостатъци. Перфектни хора няма.

2. Не внушавайте вина

Най-лесният начин да манипулираш партньора е да извадиш картата „Вина”. Но точно този похват води до натрупване на огромно напрежение, което често разбива отношенията във връзката. Вместо да се започва престрелка „Аз толкова…” „Ти въобще…”, по-добре е да се погледне по-мащабно къде е зародишът на проблема. И не забравяйте, не всичко може да става така както на вас ви се иска. Връзка се гради от двама.

Към дамите: В пристъп на яд се старайте да не обиждате партньора си.

Мъже: Не подценявайте ситуацията и не я разпалвайте с демонстрирано безразличие.

И към двамата: Изговорете това, което ви мъчи, но след като сте овладели емоцията. Караниците са като глава лук. Външните люспи са поводът за скандала, докато проблемът стои скрит надълбоко. За люспите се говори лесно, но за парещата сърцевина – не.

3. Любовен калкулатор

Пребройте грубо колко пъти за един месец сте правили секс (а) и колко пъти сте се карали (b). Приложете формулата a – b = и ако получите положителен резултат, значи нямате проблеми с връзката си. Ако сте на минус обаче… то определено нещата не вървят добре. Тактиката „всички проблеми се решават в леглото” е обречена.

4. Не приемайте връзката си за даденост

Не се заблуждавайте, че партньорът ви няма как да ви зареже. Винаги имайте едно на ум, че има и други хора, които намират човека до вас за привлекателен. Ако във връзката ви има проблеми – половинката може да си потърси щастието при някой друг. Децата, парите, хубавите спомени и прочие не са спирачки. Насилието и тормоза също.

5. Научете езика на любовта

Всеки обича да чува разни интимни неща. Дали ще е обяснение в любов или нежно обръщение, това не е от значение. Налучкайте правилните думи и ги използвайте често.

Към дамите: Понякога мъжете се противят когато се обръщате към тях с „Мечо”, но в същото време на лицето им грейва усмивка. Следете жестовете, а не думите. Но никога не си позволявайте да използвате умалителни обръщения на публични места.

Мъже: Има и други думи, които изразяват чувства освен „Мило”. „Изглеждаш много секси“ или „Харесва ми, като се смееш“ са само част от вариантите, с които може да покажеш внимание и интерес към жената до теб. Но пък от друга страна трябва да се знае, че честата употреба на израза „Обичам те” не води до запек ;) Проверено е.

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Професионалистите съветват: как да запазим любовта

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414