Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Турските сюжети преливат в мрежата

Е-мейл Печат ПДФ

Турските сюжети преливат в мрежатаМного противоречиво приемам новината, че от Нова ТВ пуснаха сериал за Анадолския медицински център в своя видео портал. Деветте епизода на поредицата „Болница на надеждата” ще се въртят само в интернет (на адрес: novatv.bg/shows).

Това принципно трябва да е някаква крачка в развитието на родните медии, но уви… Ситуацията изглежда така сякаш българският ефир прелива от турски сюжети и някои от тях директно отиват в мрежата.

Всъщност проектът не е анадолския вариант на „Спешно отделение”, а български рекламна кампания на клиниката, която лекува какво ли не. „Как да заченем ин-витро, как да се преборим с рака на белите дробове или рака на гърдата – това са само част от темите, които ще бъдат разгледани в отделните епизоди. Едно от основните послания на продукцията е, че раковите заболявания не са страшни, когато бъдат открити навреме и бъде проведено правилно и професионално лечение”, четем в прессъобщението за „Болница на надеждата”.

„Вярваме, че това е правилният път, в който да развиваме нашата онлайн платформа Nova Play. Едновременно с това обаче силно се надяваме, че ще бъдем полезни и ще помогнем на много хора”, споделя Маркус Хартвал, Директор „Нови медии” в Нова ТВ.

Всъщност, наистина е чудесно, че се произвежда съдържание директно за интернет портала на телевизията, но щеше да бъде хубаво съдържанието да не прилича на разширен блок на Телешоп с медицинска насоченост. За да се убедите в думите ми, не е лоша идея да скролнете през първите три епизода. Чрез замаскирани реклами не само че не се печелят зрители, а даже се отблъскват.

Вместо да се занимават с популяризирането на турските медици, от Нова да се хванат и да направят уеб версия на шоуто Xtra Factor, което обичайно осигурява задкулисен поглед в музикалното реалити X Factor. Българският вариант на певческата надпревара ще тръгне на есен по третия национален канал.

За fortisimo.eu – Стон Стоянов

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Това е лично

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Още от Това е лично

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Това е лично Това е лично Турските сюжети преливат в мрежата

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414