ФортисимоFacebook за всеки телефон

Е-мейл Печат ПДФ

Facebook за всеки телефон

Най-голямата социална мрежа в света зарадва потребителите си с по-обикновени или специфични телефони, представяйки универсално Java приложение. То ще може да се поставя на почти всеки апарат и да предлага бърз достъп до основните функции на сайта.

Тази стъпка ще разшири популярността на Facebook навсякъде по света, защото ще позволи на потребителите на мрежата да са в постоянна връзка с приятелите си, без значение къде се намират.

Повечето смартфони разполагат с Facebook приложения (за определени модели има по няколко), но не са малко апаратите, за които не са разработвани. А сега не само те, а и обикновените телефони, стига да поддържат Java, ще имат връзка към социалната мрежа.

Името на приложението е Facebook for Every Phone и може да бъде изтеглено от тук. Чрез него ще имате достъп до стената си, ще изпращате съобщения, ще разглеждате и качвате снимки.

За да наложат услугата, от Facebook са провели преговори с 20 мобилни оператора, които трябва да осигуряват безплатен интернет в първите 90 дни от старта на приложението. Няма обаче български телеком, който да е включен в споразумението.

И все пак мобилният интернет отдавна не е лукс, стига да сте избрали подходящата програма или да сте заявили допълнителен пакет. Така че възползвайте се от Facebook for Every Phone и не пропускайте да се присъедините към страницата на Fortisimo в Социалната мрежа.

fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глобалното село

  Популярно от Глобалното село

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Глобалното село

  Щрак

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глобалното село Глобалното село Facebook за всеки телефон

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414