Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Карлсберг пуска TUBORG в полимерни бутилки

Е-мейл Печат ПДФ

Карлсберг пуска TUBORG в полимерни бутилкиКарлсберг България пуска за първи път в Югоизточна Европа премиалната бира TUBORG в PET бутилка. Новата 1-литрова опаковка е създадена, за да отговори на специфичните предпочитания на българския потребител и тенденциите на пазара у нас.

Бирата ще се произвежда по лиценз в пивоварната на компанията в Шумен с гаранция за същото високо качество, като тази в стъклените бутилки. 

„Пускаме TUBORG PET след сериозни проучвания на пазара, които показват, че все по-голяма част от българите предпочитат да купуват бира в такъв тип опаковка. През 2011 година 70% от продажбите в магазините у нас са именно на PET опаковки, докато през 2002 година те бяха едва 16%”, обясни Александър Грънчаров, Изпълнителен директор на Карлсберг България.

Причината за това е, че българите подхождат практично, търсят по-лека опаковка и оптимално съотношение между качество и цена. Освен това у нас няма предразсъдъци към полимерните бутилки

Карлсберг пуска TUBORG в полимерни бутилки

„Затова след излизането на българските премиални бири в разнообразни PET опаковки решихме, че е крайно време да предложим и лицензионна марка в такъв тип бутилка. Още повече, че тази година се задълбочава и тенденцията за разширяване на т.н. топъл пазар или продажби в магазините за консумация вкъщи за сметка на консумацията в заведенията. Ако през 2009 година съотношението е било 68 към 32%, то към днешна дата вече е 72 към 28%”, обясни още Грънчаров.

От днес, 19 юли 2011 г., стартира и онлайн промоция в официалната Facebook страница на TUBORG, където потребителите ще могат да се регистрират като организатори на парти и да печелят еднолитрови бутилки TUBORG за него. За тази цел, те трябва да поканят гостите си онлайн, като публикуват специален парти код, с помощта на който всеки ще може да се включи в "Списъкa с гости" за тяхното парти.

За fortisimo.eu – Ана Атанасова

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Карлсберг пуска TUBORG в полимерни бутилки

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414