Фортисимо



Отпускарско настроение при жълтите

Е-мейл Печат ПДФ

Отпускарско настроение при жълтитеТази седмица Глухарчето отбеляза, че жълтата преса се надпреварва да прави интервюта, вероятно за да покаже, че не винаги разчита на клюки и не винаги плете интриги.

Галерия” ни посреща с изповедта на Мариана Илиева, сестра на босовете от ВИС братята - Васил и Георги Илиеви. „Не ми пука кой уби Жоро и Васил”, казва Мариана и споделя много искрено спомени с двамата си доста по-големи братя. И още казва, че живее съвсем скромно, различно и най-важното нещо в живота й е нейното момче.

Пак за СИК и ВИС става въпрос в „Галерия” в интервю с Алексей Петров. Той също много охотно отговаря на въпросите, дори тези които са леко взривоопасни и смята, че поведението на Бойко Борисов изглежда като страх от евентуална загуба на изборите.

Актьорите от „Стъклен дом” са разнищени в почти всеки жълт вестник. „Уикенд” е сразен от размерите на Калин Врачански, който на плажа показал „член гигант”. Защо толкова много се прехласват по това, само те си знаят ;)

Галерия” пък акцентира върху връзката на Радина Кърджилова с Деян Донков, по-точно върху тяхната раздяла. За Хари (Явор Бахаров) от “Стъклен дом” пише, че го гонят от сериала, а Луиза Григорова имала панически страх от гъби, но пък за сметка на това любимата й вкуснотия била свински мръвки. „Шоу” пък направо ги разбива със заглавието „Стъклен дом е пълен с пияници и наркомани”.

Глухарчето много хареса интервюто с Алис Крайчева и специално поздравява „Галерия” за различното четиво с едно позабравено, но любимо лице от БНТ1.

Пак „Галерия” разкрива страшните тайни на Теодора, които „никога няма да бъдат споделени”. Накрая завършва с това, че Виктор Николаев от bTV стана бакалавър след 7 години. Глухарчето смята, че това и досега не е било от никакво значение за професионализма на мъжа.

От „Галерия” май са много ядосани на Волен Сидеров, защото отново го разголват, а „Уикенд” го оплакват, че няма дрехи да отиде на сватбата на сина си. Интервюто в „Уикенд” с опандизения преди време рапър Ванко 1 ще ви разплаче, така че по-добре прелистете вестника и прочетете текста за Венета Райкова. Тя освен, че някога е имала интересна връзка с Ванко, сега се стягала за сватба, може би е бременна и сериозно вярва в магии.

Сергей Станишев вместо да се занимава с по-сериозни неща се жалва в жълтата преса така: „Моника ме взе от съжаление

Най-много се разстрои Глухарчето от факта, отбелязан във всички жълти вестници, че малък Тошко – Тодор Славков страда от дълбока депресия след смъртта на баща си. И още, че Здравко от Биг Брадър е ограбен от брат си.

Учуденото Глухарче чете с интерес интервюто на вестник „Шоу” с Васил Иванов. Той е роден в линейка на 10 декември 1972 г., сигурно за това при него всичко е спешно. Още какво споделя Васил прочетете сами.

Михаил Белчев ще ви накара да поплачете в „Шоу”, „Уикенд” ще ви настрои криминално, а „Галерия” най-вече ще ви разсмее. Глухарчето ви пожелава отпускарско настроение и ако не сте съгласни с новините в жълтите вестници, направете като Роси Кирилова. Тя написа на стената си във Фейсбук преди ден, като уточни, че благодари на вестник „Уикенд” за хубавата снимка, която са сложили, но не била клиент на врачката Гергана Манолова.

За fortisimo.eu – Глухарчето (18 - 23.07.2011)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Отпускарско настроение при жълтите

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414