Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Хора, Майкъл Джаксън ми е роднина!

Е-мейл Печат ПДФ

Хора, Майкъл Джаксън ми е роднина!Държа да ви споделя една сензационна вест. Майкъл Джаксън, най-известният човек на планетата, ми е роднина. Така излиза от поредното научно откритие, дошло от най-старата държава на планетата.

Оказва се, че афроамериканецът имал македонско потекло. Аз също съм македонец (е, добре де… наполовина) и по тази логика Кралят на поп музиката трябва да ми е братовчед. Доста съжалявам само, че заради преждевременната му кончина през 2009 г., няма как лично да му се представя като македонския му братовчед.

Иначе сензационното откритие е направено от „световноизвестния историк" Александър Донски, който е използвал „сложени математички пресметки" (пише македонският сайт "ОКНО") както и секретни данни от Американския държавен архив. Вероятно скоро ще прочетем за това и в популярния сайт Makileaks.

Оказва се, че праотецът на легендарния изпълнител бил от Битоля, но през 1882 г. се преселил в САЩ, където сменил името си, „полесно да се вклопи во околината”. Вписвайки се в обстановката, той взел чернокожа булка и така се родил бащата на Майкъл – Джоузеф. Мисля си, че точно заради силните македонски гени в зрелите си години Джаксън започна да връща белия цвят на кожата си. А рядката болест витилиго бе удобно извинение.

Хора, Майкъл Джаксън ми е роднина!

Донски се възмущава, че американците не приемали на сериозно неговото сериозно изследване. Какво пък разбират те. Яд ги е само! Яд ги е, че така Майкъл се оказва мой роднина, а не техен. Нека си приказват „Каде е таа Македонија што сака да краде од нас! Дека Македонија и македонската влада не само што бесрамно ја крадат грчката историја туку сега почнале и дрско да преземаат и од американската”.

А за всички, които се съмняват в македонския произход на Джаксън, то историкът ще напише книга. Иначе, ако не знаете, и певицата Шакира имала македонско потекло… Ха! Имам си още една известна братовчедка.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Хора, Майкъл Джаксън ми е роднина!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414