Фортисимо



Премиер под прицел! Август е.

Е-мейл Печат ПДФ

Премиер под прицел! Август е.Традицията повелява с настъпването на отпускарския месец август в българския печат да стартират няколко задължителни сюжета. Опасни твари по Черноморието, конспиративни теории и фамозно подслушване на главен прокурор. А може и сериозна подготовка за убийството на премиера.

Август е. Тази година е избран сюжетът „Премиер под прицел!”.

Убиват Бойко в тунел?”, пита се от първата си страница недолюбващият премиера „Галерия”. Има снимка на въпросния тунел и много умислена снимка на самия Бойко Борисов. Естествено, че в материала няма и помен от новина. „Разказче” от „близки до Борисов” източници.

Премиер под прицел! Август е.

„Преди години министър-председателят получил предсказание от видна старозагорска врачка, че ще стане жертва на атентат. И то не на какъв да е, а на бомбен атентат в тунела между София и Пловдив по магистрала „Тракия”. Така за почва челният материал на вестника. После продължава с реалния уплах на Борисов от таз зловеща прокоба. Толкова силен, че определяния в американските посланически грами политик, приличащ на Батман, ходел до Пловдив само с правителствения самолет. Последното естествено излиза солено на данъкоплатците. Според нас обаче, щом премиерът е под прицел какво тук значат няколко лева вповече.

Премиер под прицел! Август е.

По-интелигентно развиват традиционния летен сюжет от „Уикенд”. Не че има новина, но изданието припомня свой удар от пролетта на 2010 г., когато разкри, че бандата на Пешо Сумиста е имала за цел да ликвидира премиера Бойко Борисов. Липсват нови данни към тази неопровергана от официалните власти информация. Но „Уикенд” майсторски претопля манджата с факта на стартиралия процес срещу „Килърите” в Шуменския окръжен съд.

„Истината може да излезе в процеса срещу най-опасната родна група за мокри поръчки, който се води в Шумен. Защото част от наемниците на Пешо Сумиста и Васил Костов – Кеца, вече дават индикации, че са готови да споделят някои добре пазени тайни”. Така започва разработката на изданието и следва познатата схема, забъркваща в едно Сретан Йосич, Петър Стоянов – Сумиста, Христо Ковачки и т.н.

За непредубедения читател държим да поясним, че делото излезе в лятна ваканция. Дори и да познаят от „Уикенд”, че в неговия ход ще излезе истината и за тази история, ще трябва да се изчака да премине отпускарският месец август.

Вестник „ШОУ” не се ползва от схемата – „премиер под прицел”. Поне не през тази седмица. Изданието залага на любопитен материал за предстоящата сватба на Красимир Гергов. Медийният олигарх Красимир Гергов се жени за бившата ТВ водеща Деница Атанасова.

Премиер под прицел! Август е.

На 27 август отбрани сватбари са поканени в Castiglion del Bosco – разкошен замък в сърцето на Тоскана. Кумове ще бъдат Симона и Тед Василеви. Кумата е секретар в ООН, а кумът е галерист. Масрафът за „сватбата на годината” щял да излезе над 1 милион евро, разкриват запознати”. „ШОУ” твърди, че единствен знае тази работа.

Ние пък си мислим, че щом най-богатият рекламист в една държава може да похарчи милион евро за сватба, то премиерът на тази държава спокойно може да прелита стотина километра със самолет, без особени грижи за държавния бюджет. Грижите за бюджета у нас обаче, не са приоритет на пресата. Особено през август.

Fortisimo.eu – 01-07.08.2011 г.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Премиер под прицел! Август е.

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414