Фортисимо – това е лично!Живот като в „Сблъсък”!

Е-мейл Печат ПДФ

Живот като в „Сблъсък”!Преди години един известен човек окачестви пред нас друг известен човек с кратката фраза: „неспособен да излезе от роля”. Тогава се замислихме за трудния живот на известните, а и не чак толкова известни хора.

В провинцията, например, всеки предприемач мигновено се сдобива с прякор, който ясно обозначава дейността му. Дали и на тези хора им е също толкова невъзможно да излязат от роля? Нямаме идея, но е очевидно, че известните често принасят ролята си в личния живот.

Иван и Андрей примерно, живеят живот като в „Сблъсък”!

Когато сюжетите в популярното им предаване се поизчерпаха, находчивите телевизионни продуценти влязоха в редица сблъсъци в полето на личното си пространство. Публично преживяхме сватбите им. После развода на Андрей и поредица подробности от личния му живот. Последва сблъсък с телевизионната критичка Васа Ганчева. Последната се спомина, а днес мнозина търсят морална вина в двамата продуценти. Докато през миналото лято водещ в житейския сблъсък бе Андрей, то сега очевидно ролята пое колегата му Иван.

Живот като в „Сблъсък”!

Иван ограби откривателката си”, крещи от първата си страница „Уикенд”. Пред вестника журналистката от БНТ Снежана Атанасова споделя: „Спасявах от глад Иван Христов, а той ми открадна „Съдебен спор”!”. Скандалът всъщност бе анонсиран от преди седмица, но изглежда по-сочен дори от анонсите. Според Атанасова в житейския сблъсък на Иван Христов тя е персонаж още от неговата 13-та годишнина. Тогава журналистката взела по милост майка му на работа в популярното предаване „Изборът”. Атанасова твърди, че е била много близка с цялото семейство и Иван е израствал пред очите й.

Живот като в „Сблъсък”!

„Ето защо проявих това безусловно доверие към тях и им предложих отново съвместна работа. След като изпратих и на Иван Христов, и на Саша Христова чрез имейл целия текст на моя формат, получих тяхната оценка: „Гениално е!”, споделя още Атанасова. Последвали преговори, но накрая предаването си тръгнало без нея, а тя иска да защити авторските си права. От телевизията отричат „Съдебен спор” да следва авторската концепция на Снежана Атанасова и припомнят, че подобни формати има в телевизиите по цял свят, но сблъсъкът си е факт.

Живот като в „Сблъсък”!

Сблъсъкът е факт и по женска линия. От месец насам „жълтите” разказват, че Иван е заменил в леглото „отчаяната” си съпруга Вихра с „най-добрата майка” Ирина Сарачинова. „Вихра пръсна 25 бона, за да си върне Иван”, пише „Галерия” и разказва, че съпругата теглила кредит, че да плати на врачка, която да стори любовна магия на мъжа-беглец.

„С нашата любов не е свършено. Той просто подражава на Андрей. Явно сега двамата се надцакват кой ще постъпи по-подло с жена си”, разсъждавала пред приятелки Вихра.

Живот като в „Сблъсък”!

Пак в „Уикенд” пък четем, че някогашната пиарка на Васил Божков и сегашна ТВ водеща – Сарачинова е подала молба за развод. Жената се срамувала от мъжа си, който бил мутра. Ама от дребните. От вестника научаваме, че в момента „най-добрата майка” живеела в апартамент, осигурен и от Иван.

Изобщо – живот като в „Сблъсък”!

Fortisimo.eu – 08-14.08.2011 г. (снимки: kliuki.bg, bnt.bg, slusham.com, petel.bg)

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още в Глухарче

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Глухарче Глухарче Живот като в „Сблъсък”!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414