Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Ендуро финиш

Е-мейл Печат ПДФ

Ендуро финишСтана традиция националният шампионат по Ендуро да завършва там, откъдето започва България. Миналата година федерацията по моторни спортове отличи финалния кръг в Шумен като най-добър за цялото първенство.

Трасето тук се подготвя лично от европейския шампион по Супермото – Калин Кулев. То също получи признание за най-добро в класовете „Ендуро” и ATV.

През последните години организационният комитет, ръководен от Харизан Харизанов и Калин Кулев, успя да натрупа опит и да спечели доверието на местната общественост. Публиката  на моторните спортове в града се оказа многобройна и запалена. Общината по традиция е спомоществовател на състезанието, заедно с някои от най-проспериращите фирми в региона.

Ендуро финиш

Една от отличителните характеристики на състезанието е дисциплината „хил клайминг”, чийто старт е днес от 14 часа. Същинската надпревара обаче започва утре в 10:00. Тогава близо 100-те участници ще се впуснат в оспорвана битка със себе си и терена на Шуменското плато по четиридесет километровото трасе. Никак не е за пропускане и затвореният етап в неделя на бившия мото стадион.

За читателите на fortisimo.eu организаторите подчертаха, че за първи път в този етап ще се проведе и паралелен слалом. Стартът там е точно в 11 часа. Това, което успяхме да научим е, че бившият вътрешен министър Румен Петков е получил цели две покани да присъства на закриването на шампионата в Шумен.

Според запознати обаче - присъствието на Румен Петков и шефът на федерацията по моторни спортове Богдан Николов не е съвсем сигурно, поради обявените преди дни проблеми с финансирането на най-успешния български спорт през тази година.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Ендуро финиш

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414