ФортисимоФейсбук гарантира бързите оргазми

Е-мейл Печат ПДФ

Фейсбук гарантира бързите оргазми Остава ли ви време за секс? Не? Но ви остава време да се ровите във Фейсбук по цял ден, нали? И какво по-лесно от това да съчетаете мотаенето там с малко виртуални страсти.

Имам една приятелка, която напоследък доста се е отнесла именно по такива забавления. Не, че й липсва секс (добре де, три месеца са си доста време), но просто така май й е по-удобно. Дори не ти се налага да се изкъпеш след акта в чата. И какви ли си ги говорят там? Тя ми показа разни снимки, които поразгорещилите й се партньори си правят, докато сутрин си пият кафето, а тя пише работни мейли в офиса. Разказа ми как не спират да се обичат по цял ден, а същевременно са комуникативни и за други преживявания. Защото оргазмът не си отива, ако не отговориш на съобщението в следващите 15 минути. А иначе при една грешна стъпка и веднага нещата се скапват. Я са те целунали зад ухото, където имаш гъдел, я са изтормозили зърното ти от хапане.

А във Фейсбук ти сам си направляваш нещата. Както казва моята приятелка: „Само като му гледам плочките и свършвам!

И така вълкът сит, и агнето цяло. Да не забравяме и предимствата като това, че не ти се налага да слагаш презервативи, да пиеш противозачатъчни или да се епилираш преди акта. Няма го и задължителното освежаване.

А замисляли ли сте се колко евтино ви излиза виртуалният секс? Няма нужда да ходите по разни скъпи ресторанти и екзотични воаяжи, за да успеете да вкарате мадамата в леглото. Вече и те самите са по-лесни виртуално, защото са прекалено заети, за да вдигат краката. А като чувате по три пъти в седмицата, че я боли главата, на вас ви пада друго.

Ето пример как успявате да накарате фантазията да работи за вас.

Моята приятелка има афера във Фейсбук с един чужденец. Двамата имат закачка от доста време, но явно сега вече съвсем са се отпуснали. Последната им сексуална фантазия е как тя лежи само по перли и високи токчета в някаква хижа през зимата. Зад нея гори камината, лее се червено вино. По някое време се отдават на орални ласки. Друг път двамата са на плажа, той й вдига краката на някаква скала.

По-забавното е, че приятелката ми всъщност е истинска мръсница. Има няколко такива партньори, понякога дори едновременно. Фейсбук й дава шанс, от който иначе не би се възползвала в живота. Единият й дори си има гадже, но това не пречи да й обяснява, че се надървя от всяка нейна снимка. Другият пък е по-романтичен. Въобще имаш си мъж за всяка ситуация, а пък същевременно не изневеряваш на никого, защото във Фейсбук не се брои.

Знаеш ли колко е възбуждащо?!“, пита ме накрая някак си оправдателно моята приятелка. Сигурно. Кефи ме жените да мислят с онази си работа – вместо с хилядите си смесени чувства.

За fortisimo.eu – Влади (още интересни истории в C.O.Z. Blog)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Фейсбук гарантира бързите оргазми

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414