Фортисимо – това е лично!



Волен в Атака!

Е-мейл Печат ПДФ

Волен в Атака!В предишното издание глухарчето разказа за склонността на известните да остават в роля дори и в личния си живот. Лятото през жълтата преса доказва това, но случаят сега е малко по-различен.

През изминалата седмица можем да обобщим, че лидерът на националистите Волен Сидеров е преминал в атака.

Волен кръшка на морето”, крещи от първата си страница вестник „Галерия” и гарнира забавната снимка на политика (с бомбе и къси гащи) с щемпъла „СЕНЗАЦИЯ”. От редакцията очевидно се подиграват на любовната атака на зрелия мъж с подзаглавието:

Волен в Атака!

Депутатката Деница му вдига рейтинга в Лозенец”. В целия материал със снимки и текст се разказва за летния уикенд на Волен Сидеров и 26 години по-младата депутатка Деница Гаджева в баровски апартамент в суперлуксозния комплекс Lozenets VIP Homes. „Тази работа няма да завърши добре за партията, смятат много от най-верните поддръжници на „Атака”. Те знаят, че съпругата Капка е изключително властна и скръцне ли със зъби, Волен се свива на две”. Разсъждават от „Галерия” и услужливо ни напомнят, че Гаджева преди това бе гадже и на сина на Капка Сидерова от първия й брак – Димитър Стоянов.

Волен е в Атака!

Няма как да не стигнем до този извод при систематичен преглед на „жълтите” седмичници. Освен любовния демарш на националиста пресата подчертава и съдебната му победа срещу Слави Трифонов. Вестник „ШОУ” публикува цяло интервю по темата, а в него Волен заявява: „Слави изпълняваше поръчка на Първанов срещу мен”.

Волен в Атака!

Поводът за това интервю е решение на Софийски градски съд налагащо обезщетение на лидера на „Атака” в размер от 45 000 лв. Присъдата е за клевета и две обиди към него изречени от Трифонов в предаването му „Шоуто на Слави” на 23 и 27 юни 2005 г. Сидерове обиден, че са го сравнили с Хитлер и че са го нарекли „фашист”. Също така е доказал, че никога не е призовавал: „Циганите на сапун!”. Още в това интервю Волен минава в атака и настоява след съдебното решение да се провери дали Трифонов не търгува с влияние. Освен, че счита президента Първанов за двигател на „поръчковите скечове” Волен Сидеров разкрива, че Слави Трифонов и Любен Дилов също проектирали създаването на патриотична формация, но проекта „Атака” се развил по-бързо и очевидно по-успешно. Последното пък озлобило Трифонов, пак според Сидеров.

Новият брой на „Уикенд” остава безучастен към атаките на Волен Сидеров. В неговите 87 страници срещнахме името на националиста само веднъж и то в рубриката – „Вицове”.

„Във Варна тече предизборен митинг на „Атака”. На трибуната излиза Волен Сидеров. Всички затаяват дъх. Партийният лидер започва речта си”
- Скъпи варненски патриоти. Нашият нов лозунг е : „Варна на три морета!”.

И това ако не е Атака?

Fortisimo.eu – 15-21.08.2011 г.

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още в Глухарче

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Глухарче Глухарче Волен в Атака!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414