Фортисимо – това е лично!Ник, Ник…!

Е-мейл Печат ПДФ

Ник, Ник…!Ник, Ник...! Това остана да кънти в празните ни глави след поредния опит да проследим клюките на жълтата преса в България. „В края на лятото, миг преди зимата” нещата изглеждат вяло отпускарски.

Отдавна втръсналия сюжет за любовната история на Николета Лозанова и футболиста Валери Божинов е реанимирана покрай последното участие на мацката в лятно телевизионно шоу и слуховете за нейната бременност. „Майката на Валери Божинов се отказа от него заради Николета!”, алармира ни „ШОУ”.

Ник, Ник…!

Майката на Валери Божинов се отказа от него заради Николета!”, алармира ни „ШОУ”. Вестникът твърди, че майката на Божинов мрази Николета, а в тази любов са се забъркали роднини, приятели и бивши гаджета, които се противопоставят на евентуалната сватба между „футболиста и силиконовата гърла”. В друга дописка на по-предна страница „ШОУ” информира, че бившата на Валери е пред самоубийство.

След вестта, че любовницата на футболиста е бременна, Алисия изпаднала в толкова тежка депресия, че настоящият и приятел Ники Михайлов и „зачисли” двама бодигарда, за да не направи някоя глупост”, съобщава изданието. Според „ШОУ” певицата научила новината от майката на Божинов – Пепа, която и го съобщила със сълзи на очи.

Ник, Ник…!

„Бременната Николета порка”, крещи пък „Уикенд”. Вестникът разказва, че участието на старлетката в телевизионното шоу „Черешката на тортата” възмутило зрителите, които преброили за близо час – шот с текила, две чаши вино и една мастика с динята. Това се сторило на зрителките безобразно поведение за бременна жена във втория или третия месец според „Уикенд”. Напудрената „Николетомания” взе да ни идва в повече и затова се почувствахме отмъстени от поредния злъчен коментар на заобикалящата ни среда на Кристина Патрашкова в „Галерия”. „Обидно е да се занимаваме с провалил се футболист и безсмислената му приятелка”, пише Патрашкова в материал озаглавен: „Николета и Валери – най-големите досадници”.

Проблемът е, че на сцената очевидно се завръща един стар досадник от близкото телевизионно минало. „Внимание! Ник Щайн се връща в България”, бърза да ни светне „ШОУ”. „По думите на изпеченият измамник и митоман, той щял да следи предстоящите президентски и местни избори като наблюдател на немската телевизия RTL”, разказва „ШОУ”, който си има стара вражда с набедения за телевизионен водещ Щайн.

Ник, Ник…!

Всъщност изданията свързани с медийната група на Делян Пеевски реагират бурно на тази новина, а „Галерия” мълчи. Дали причините не се крият в статията на „Уикенд”, която твърди питайки, че „Алексей Петров купил Ник Щайн?”. Според тезата, в този материал скандалният немец се завръща в България, за да агитира за Трактора.
Ник, Ник...!

Досадно дрънкащ звук от жълтата преса на България през тази седмица.

За fortisimo.eu – 29.08.2011 – 04.09.2011 г., (снимки mamita-bg.com, my-bg.info, stars.bg, razkritia.com)

 

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още в Глухарче

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Глухарче Глухарче Ник, Ник…!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414