ФортисимоТрикове за хубави вежди

Е-мейл Печат ПДФ

Трикове за хубави веждиСамо с леко подчертаване на веждите можете да постигнете по-изразителен вид, да премахнете малките недостатъци и да подчертаете вашата индивидуалност.

Редовното премахване на ненужните косъмчета позволява поддържането на чиста линия.

На всяка възраст по веждите може да има места, където косъмчетата са по-редки. С нанасянето на малки, наклонени чертички с молив в точния цвят на веждите тези „островчета” лесно ще бъдат запълнени. Внимавайте при епилирането, защото понякога изтръгнатите косъмчета никога не поникват.

Всяка сутрин използвайте четчица, с която лесно може да изчеткате веждите по посока на тяхната естествена линия и от корена към върха на косъмчетата.

Боядисването на веждите, за да не сбъркате фатално с един – два тона, използвайте същата боя като за косата. Ако се боядисвате в червеникаво, веждите могат да отиват към кестеняво, а ако сте с тъмна коса, веждите ви трябва да са тъмнокафяви и никога черни.

Ако сте естествено руса, използвайте молив в светъл цвят със златист или пепеляв оттенък в зависимост от това дали цветът на косата е по-скоро с топли или студени нюанси.

Дори да слагате черна спирала на миглите, веждите ви трябва да се доближат максимално по цвят до изрусената ви коса. Изсветляването им е деликатна процедура и ако не сте съвсем сигурни в уменията си, по-добре се доверете на специалист.

Вечерният грим допуска да подчертаете линията на веждите със светли сенки, поставени непосредствено под тях. Този малък трик води до привличане на светлината към очите. За през деня е достатъчно да сложите на същото място малко блестящ прозрачен гел.

Когато се гримирате, започнете с нанасянето на фон дьо тен, после подчертайте очите и нанесете сенките. Следва спиралата и после веждите. Накрая идва ред на устата и ружа.

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център "Енигма"

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Красива и здрава

  Популярно от Красива и здрава

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава Трикове за хубави вежди

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414