Фортисимо

Глобалното село

 

„Покривката” фантом на Мерилин

Немското студио Graft Architects, вдъхновено от теорията на Футуризма, създаде „покривк...

 

Да ти избяга супата

Колко и трябва на една купичка, за да се превърне в уникален съд за сервиране на с�...

 

Звезди носят руски униформи

Смесването на минало и настояще става все по-модерно в изкуството. Гаранция за вн...


ГЕРБ представи кандидати за кметове на селата от община Шумен (+Аудио)

Е-мейл Печат ПДФ

ГЕРБ представи кандидати за кметове на селата от община ШуменПолитическа партия ГЕРБ представи на пресконференция 13 кандидати за кметове на селата от община Шумен. Това са Валери Вълчев за село Ивански, Дария Георгиева за село Дибич, Жечко Нейчев за Мараш, Ибрахим Потур за Друмево, Йордан Киров за Салманово, Силвия Костова за Струйно, Теодора Иванова за Царев брод, Тодорка Петрова в Градище, Тунчер Мехмед за Новосел, Феим Ахмед в Средня, Христина Димитрова в Мадара, Шефке Шефкетов в Коньовец и Хюсеин Ахмед в село Черенча.

Най-младият сред кандидатите е само на 29 години и ще се бори за кметския стол в село Коньовец. Заложили сме точно на тези хора, за да сме сигурни, че през идните 4 години работата в общината ще върви добре, коментира кандидатът за кмет на Шумен от политическа партия ГЕРБ Димитър Александров.

Той допълни, че кандидатите са избирани по това какво са свършили по време на предишния си мандат, а за тези, които не са били кметове досега критерий са били техните професионални качества.

„Искрено се надявам, че Димитър Александров ще бъде избран за кмет на Шумен. Само така ще можем да работим пълноценно, за да се случат нещата в село Дибич, защото с досегашното ръководство на Общината нямахме никакъв синхрон”, заяви досегашният кмет на селото и настоящ кандидат от ГЕРБ Дария Георгиева.

В село Салманово от партия ГЕРБ залагат на досегашния кмет Йордан Киров. Основен елемент в работата му през изтеклите 4 години са били действията по отводняване на селото, след големите наводнения през 2005 година. „Ще се борим за подобряване на инфраструктурата в Салманово и да се подмени ВиК мрежата”, каза Киров.

„През последните години усилията се хвърляха само върху централната градска част. Смятам да обърнем внимание и на крайните квартали и селата от общината”. Това заяви кандидатът за кмет на Шумен от ГЕРБ Димитър Александров. Другите намерения на кандидат градоначалника са да се увеличат местата за паркиране, да се развие идеята за културен туризъм и да се подпомогне развитието на спорта.

Чуйте още от прикачения звуков файл.

 
Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.

Оптика Димакс ЕООД, гр. Шумен, ул. Цар Освободител 147 тел. 054/878171, 0889954982 – Очен кабинет, контактни лещи, стъкла, рамки, слънчеви очила, аксесоари.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Избори 2011

Хороскоп

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Избори 2011 ГЕРБ представи кандидати за кметове на селата от община Шумен (+Аудио)

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414