ФортисимоНай-хубавият ден в живота

Е-мейл Печат ПДФ

Най-хубавият ден в животаЦветя, светлини и водопад от бял сатен. Усещане за младост и ефирна красота. Това са първите ми мисли, гледайки снимките от сватбата на Сесил и Гюнай Мустафа.

На въпросите ми, като по традиция вече, отговаря нежната половинка от двойката. Чувства се особеното вълнение в думите, с които описва сватбения си ден като „най-хубавият ден в живота ни”.

Мина Денева: Обикновено започваме с кратко представяне на вашата двойка за читателите на fortisimo.eu.
 
Сесил Мустафа: Казвам се Сесил Муйсин Мустафа, а съпругът ми е Гюнай Мехмед Мустафа. Аз съм родена в гр. Суворово, Варненско. Дойдох да живея в Шумен, защото ме приеха в Шуменския университет. Гюнай е роден и живее тук. Аз съм на 27 години, той е на 31.

Мина Денева: Разкажете ни кога и как се запознахте?

Сесил Мустафа: Запознахме се, когато се нанесох да живея на квартира в същия блок, в който живееше и той. След известно време заживяхме заедно.

Най-хубавият ден в живота

Мина Денева: Защо решихте да сключите граждански брак, при положение, че повечето млади днес предпочитат по-неангажиращото съвместно съжителство?

Сесил Мустафа: Сключихме брак, защото го искахме, пък и защото родителите ни много се зарадваха на желанието ни за традиционна сватба. За нас бракът е сигурност, а съвместното съжителство е до време.

Мина Денева: Какво бе за вас сватбеният ви ден? Стана ли сватбата такава, каквато сте си я представяли?

Сесил Мустафа: Сватбата ни беше на 16 август. Избрахме атмосферата на ресторант край Велики Преслав. Решихме да е извън града. Първо – защото в Шумен няма ресторанти, които да отговарят на изискванията ни (капацитет, меню, добро обслужване, приятна обстановка) и второ, защото извън града беше по-спокойно. Всичко стана така, както сме си мечтали и двамата – като приказка. Времето беше прекрасно.
Младоженецът дойде с роднините си да ме вземе от бащината ми къща в Суворово. Беше много интересно. Спазихме традициите! Държаха Гюнай на външната врата и му искаха пари, за да си получи булката. След това баща ми ме изведе навън и така тръгнахме към ресторанта. Първо мина посрещането, а след това се състоя церемонията по сключване на гражданския брак. Всичко беше много красиво и изключително вълнуващо. За първия ни семеен танц имаше фойерверки. Бяхме подготвили заря като подарък за гостите. Танцувахме, веселихме се. Всичко беше като насън и мина много бързо. Това беше най-хубавият ден в живота ни.

Най-хубавият ден в живота

Мина Денева: А след сватбата – накъде? Деца, кариера, друго... Или всичко заедно?

Сесил Мустафа: Оттук нататък времето ще покаже, но на първо място – деца!

Разбира се, това е само началото на историята на Сесил и Гюнай. Екипът на „Фортисимо” им желае скорошно продължение и нови поводи за фойерверки!

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Най-хубавият ден в живота

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414