Фортисимо



Шампионът Литекс излиза срещу ФК „Вихър” – Завет

Е-мейл Печат ПДФ

Атрактивният футболен сблъсък ще се проведе на 8 октомври в град Завет, обл. РазградЕдин месец след края на националния турнир по футбол „Ариана Аматьорска Лига 2011”, най-продаваната марка бира у нас организира атрактивен футболен двубой, който ще изправи един срещу друг шампиона на България Литекс и състезаващия се в А-областна футболна група Разград тим на ФК „Вихър” (Завет).

Едно малко населено място в Североизточна България тръпне в очакване да изиграе мача на годината, а може би и на живота си.

Футболната среща е своеобразна награда за малкия общински център Завет, който спечели специална награда от Ариана след събиране на капачки от бутилки бира. Така футболното Лудогорие ще посрещне на 8 октомври мачът между Литекс и ФК „Вихър”.

Атрактивният футболен сблъсък ще се проведе на 8 октомври в град Завет, обл. Разград

Намиращият се между Разград и Тутракан Завет вече се подготвя да подкрепи своя любим футболен отбор срещу най-добрия тим в страната. От началото на новия сезон в четвъртия ешелон на българския професионален футбол, ФКВихър” (Завет) се състезава в областната футболна група Разград-Запад с още 8 противници от региона, сред които са култовите състави ФК „Скрита сила” – Мъдрево, ФК „Челси” – Брестовене, ФК „Барса” – Сушево, ФК „Езерче” – Езерче и др.

Атрактивният футболен сблъсък ще се проведе на 8 октомври в град Завет, обл. Разград

Двубоят между ФК „Вихър” и Литекс ще се проведе по правилата на Ариана Аматьорска Лига – мач на малки вратички с две полувремена по 15 минути, в състави 5 полеви играчи и 1 вратар. Мобилният стадион „Ариана Арена” ще бъде изграден в рамките на градския стадион и всички жители от града и региона ще могат да наблюдават на живо интригуващия спектакъл. Гостите от Ловеч ще изиграят този двубой с целия наличен състав без националните си състезатели. В партньорство с Ариана, техният старши треньор Любослав Пенев подготвя една изненада. Определеният преди месец талант на Ариана Аматьорска Лига, Пламен Иванов, ще постави начало на своя пробен период в Литекс, с игра в мача срещу ФК „Вихър”. Старозагорецът от аматьорския състав на „Траките” доказа на финалния турнир на Ариана във Варна, че притежава всички необходими спортно-технически качества и умения, за да опита да играе наравно с професионалистите. Играта му беше наблюдавана и оценена от специална комисия от представители на Литекс, БФС и Ариана. От Литекс ще посрещнат с голямо желание непрофесионалиста и ще му дадат шанс да докаже своите качества, като изиграе първия си мач с оранжевата фланелка следващата седмица на 8 октомври, начело на атаката на Литекс в мача срещу Завет.

Атрактивният футболен сблъсък ще се проведе на 8 октомври в град Завет, обл. Разград

„Второто издание на Ариана Аматьорска Лига отбеляза двойно по-голям интерес от страна на непрофесионалните футболисти, което означава, че турнирът се превръща в безспорно предизвикателство за все повече футболни аматьори в цялата страна. Радваме се, че можем да осигурим такова изживяване и за едно по-малко населено място, каквото

fortisimo.eu

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Реклама

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Още от Това е лично

    You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Шампионът Литекс излиза срещу ФК „Вихър” – Завет

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414